Culkinova sperma za Jacksonovu kći? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Culkinova sperma za Jacksonovu kći?

Culkinova sperma za Jacksonovu kći?

Eto što su vam pravi prijatelji! Kada crni prijatelj zaželi plavokosog anđela za dijete onda mu bijeli prijatelj 'posudi' malo sjemena i… nastane Paris Jackson!?

filmski.net 17.06.2005 0 komentara

Culkinova sperma za Jacksonovu kći?

Po završetku su se medijske žvake od suđenja Jackou Wackou počele pojavljivati manje i više zanimljive glasine. Nama je ova iz naslova baš slatka. Nismo od onih koji su pomno pratili sapunicu nastalu od suđenja Michaelu Jacksonu za… štajaznam.. da nije normalan, a nije, to svi znamo. Samo mu ništa dokazati nisu mogli. A navodno je oslobađajućoj presudi dobrano pridonio jedan od slavnih Jackovih prijatelja - MacCaulay Culkin.

Njegovo je svjedočenje i najavljivano kao jedno od krucijalnijih za cijeli proces jer se upravo to zlatno djetešce u razdoblju svog spolnog razvoja obožavalo valjuškati po krevetcima Neverlanda s megapopularnim pjevačem. I kad bi svjedočenje, Culkin se pokazao pravim prijateljem i niti riječi protiv bidnog Michaela procijedio nije.

No, iza cijeloga iskaza navodno stoji jedan ultimatum koji je sada dvadesettrogodišnji glumac postavio sucu, a to je – nitko ga ne smije pitati baš ništa o tome da li je kojim slučajem on taj koji je bio dobrovoljni davalac sperme za Paris Jackson, plavokosu Jacksonovu kći izrazito svijetloga tena koju je na svijet donijela Debbie Rowe.

I za takve stvari služe prijatelji, zar ne?

Komentari

Nema komentara.