Malo sam se drogiro' - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Malo sam se drogiro'

Malo sam se drogiro'

…i vi biste se možda da vam je sjebano djetinjstvo, da su vas prevarili starci i da još k svemu morate svjedočiti na suđenju Michaelu Jacksonu…

m.n. 09.06.2005 0 komentara

Malo sam se drogiro'

Priča s prošlogodišnjim uhićenjem Macaulaya Culkina dobila je svoj epilog. Naime, nakon što je Culkin, kojem sve češće pripisuju epitete poput problematičnog, uhićen prošlog listopada s određenom (pozamašnom) količinom marihuane i Xanaxa koji se koristi za liječenje depresije i paničnih napada, sud je učinio svoje.

Na činjenje je bio primoran i 24-godišnji Culkin, pa je drž-ne daj, brže bolje priznao da je kriv. I gledao umilno, pogledom nesretnika, ne bi li mu to ipak donijelo koji bod.

Nakon što se njegov odvjetnik odvažio na izjave tipa – 'To je zaista rijetkost za gospodina Culkina. Nije da je ovisnik, to je bio samo splet okolnosti.', a Macaulay je skrušeno priznao da marihuanu i Xanax ipak nije koristio kao lijek nekoj svojoj dijagnosticiranoj boljki, odrediše časni pravnici kaznu od godine dana uvjetnog.

Zbog svih okolnosti Homealoner mora platiti i 540 dolara sudskih troškova, no u globalu ipak možemo zaključiti da je dosta dobro prošao.

Presuda je sa sobom donijela i testove na alkohol i drogu, pa će Culkin, ukoliko u slijedećih godinu dana bude intoksiciran ipak odsvirati koju iza rešetaka. Ah micko naš mali jadni :)
Komentari

Nema komentara.