Pao Culkin! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Pao Culkin!

Pao Culkin!

Culkin je pao u ruke pandurima sa 17,3 grama marihuane, 8 xanaxa i 16 sedativa protiv anksioznosti koje izazivaju ovisnost – sve bez liječničkog recepta.

20.09.2004 0 komentara

Pao Culkin!

Dvadesetčetvorogodišnji glumac Macaulay Culkin, koji se proslavio još kao dijete ulogom u komediji 'Sam kod kuće', optužen je u petak (17.rujna), u Oklahomi za posjedovanje droge – marihuane i pilseva koje su policajci nazvali 'controlled dangerous substance' za koje nije imao recepta.

Auto u kojem se vozio s frendom Brettom M. Tabiselom, dvadesetdvogodišnjim Njujorčaninom, zaustavio je prometni policajac zbog prebrze vožnje, a zatim je, jer su mu momci bili sumnjivi, pretražio automobil u kojem je na podu u crnoj vreći pronašao maricu, a u prednjim Culkinovim džepovima tablete. Dečki su privedeni, a Macaulay je pušten kući nakon plaćanja 4.000 $ kaucije.
Vozač je optužen za posjedovanje marihuane, prebrze vožnje i vijuganja po cesti.

Najbolje plaćeni klinac u hollywoodskoj povijesti, kojem je slava očito teško pala, nije imao nikakav komentar na ovaj nesretni događaj. Ali jednom je, čega se sada naglo svi prisjećaju, u CNNovom showu 'Larry King Live', priznao da je konzumirao alkohol i marihuanu, ali da to smatra normalnim te da nema nikakvih problema. Što reći, dragi čitatelji, nego da je važno učiti na tuđim greškama – kad duvate ne vozite brzo. 

Komentari

Nema komentara.