Tajno i romantično - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Tajno i romantično

Tajno i romantično

Gwyneth Paltrow i Chris Martin vjenčali su se prošlog petka popodne na San Ysidro ranču pokraj Los Angelesa.

11.12.2003 0 komentara

Tajno i romantično

Mudri par vješto je izbjegao moguću medijsku gužvu i pribjegao malom triku. Naime, istog dana kada su zatražili i dobili vjenčanu dozvolu u Santa Barbari, uputili su se na legendarni ranč i vjenčali u probranom društvu. Navodno, nikakva rodbina niti sa jedne strane nije uočena u blizini pa niti Blythe Danner, majka sadašnje Miss Martin. Nisu dali nikakvo javno priopčenje o svojoj namjeri, a sama informacija procurila je od službenice od koje su dobili bračnu dozvolu.

Mladi bračni par proveo je na posjedu i romatičnu večer nakon vjenčanja. Soba s otvorenom vatrom iz kamina i veeeelikim krevetom dekorirana je mnoštvom cvijeća, po mladoženjinoj želji. Aranžman od 300 $ rezerviran je u posljednji trenutak i to samo na jedan dan. Medeni mjesec zaljubljeni provode u Meksiku na poluotoku Baja. 

Brojnim čestitkama pridružio se i Ben Affleck, ex Paltrow dečko, koji nažalost ili nasreću nije uspio u svojim vjenčanim namjerama s Jennifer Lopez ranije ove godine.  

Ranč San Ysirdo ima romantičnu povijest, filmske legende Laurence Olivier i Vivien Leigh obećali su se jedan drugome i proveli medeni mjesec na istom mjestu, a bivši američki predsjednik John F Kennedy i njegova supruga Jackie 1953. izabrali su ranč za medenu destinaciju.

Komentari

Nema komentara.