Ženska posla, Gwynnie&Maggie su na tapetu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ženska posla, Gwynnie&Maggie su na tapetu

Ženska posla, Gwynnie&Maggie su na tapetu

Oprostite, molim, na pomalo šovinističkom naslovu, no samo smo točni – zanimljiva Maggie Gyllenhaal i old school Gwyneth Paltrow imaju novi posao!

m.n. 20.01.2005 0 komentara

Ženska posla, Gwynnie&Maggie su na tapetu

Maggie Gyllenhaal svoju će novu ulogu ostvariti u suradnji s goofy Willom Ferrellom u komediji 'Stranger Than Fiction', u režiji Marca Forstera. Radnja se koncentrira na poreznom inspektoru (Ferrell) čiji idiličan život prekine glas koji mu se počinje javljati u svim mogućim situacijama. Da bi stvari bile gore, narator zna sve njegove misli, osjećaje i poteze koje još nije povukao, uključujući i datum njegove smrti.

Variety prenosi da snimanje počinje u 4. mjesecu, dok detalji oko uloge Gyllenhaalove još nisu poznati. U svakom slučaju, ovoj je mladoj dami krenulo – upravo je završila nezavisni film 'Shall Not Want' gdje se pojavljuje uz Julianne Moore i Ellen Barkin, dok će drugi nezavisnjak 'Happy Endings' (gdje joj je kolegica Lisa Kudrow) danas otvoriti Sundance, najveći od alternativnih festivala.

Gwyneth Paltrow se također vraća na posao, nakon majčinskog ushita odlučila se za film 'Running With Scissors' o kojem smo već pisali. Sudeći prema angažmanu Annette Bening, ovaj put neće biti riječ o slinavom gwynethastom projektu. Riječ je o adaptaciji memoara Augustena Burroughsa, scenarij i režiju potpisuje Ryan Murphy, a snimanje počinje u ožujku.
Komentari

Nema komentara.