Slatka kriza srednjih godina ili kraće - Hollywood - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Slatka kriza srednjih godina ili kraće - Hollywood

Slatka kriza srednjih godina ili kraće - Hollywood

S padom hormona muškarac više nije ono što je nekad bio. Nakon četrdesete treba to nadoknaditi novim cicama ili boljim autom. Pitt i Cruise in the spotlight.

m.n. 28.04.2005 0 komentara

Slatka kriza srednjih godina ili kraće - Hollywood

Do sad ste Brada Pitta i Toma Cruisea samo ubrajali u onu kategoriju glumaca 'smarts&looks' koji imaju talenta (a nisu ga puno eksploatirali) i za koje bi se većina ljudi složila da su barem pristojnog izgleda i nekako niste imali neko elaboriranije mišljenje o njima? Kucnuo je i taj čas.

Naime, iako smo proteklih mjeseci ignorirali napise o gospodinu Pittu i sve pridavali iritantnim paparazzima, zaključak da je isti u krizi srednjih godina možda i nije toliko blesav. Krenimo malo od zajedničkih nazivnika Pitt&Cruise – osim što pripadaju istoj generaciji ('62. i '63.), i grupi gorenavedenih talentiranih i uspješnih, obojica su u svoje crne notese nedavno uknjižila razvod.

I dok gospodin Cruise nešto prednjači u broju ženskih imena koja si je prišio nakon Kidmanove, trač Pitt-Jolie možda i nije puka izmišljotina.

Fancy su Brada brižljivi fotografi pred neki dan uhvatili na plažama Kenije s gospodičnom Jolie i njezinim sinčićem, gdje joj je, opet poslovično bio ruka potpore. Pitt i Angie su definitivno bliski, a koliko je to potvrda njihove veze ostavljamo vam da prosudite sami. Da šečerna situacija bude saharinska potrudio se magazin People proglasivši ih najljepšim muškarcem i ženom 2005. godine

Cruise, koji je godinu stariji, ipak ima malo više putra na glavi – upravo je danas pukla vijest (koju je bytheway potvrdio njegov glasnogovornik) da je već nekoliko tjedana u vezi s mlađahnom Katie Holmes koju najbolje znamo po ulozi Joey u 'The Dawson's Creek'. Muška menopauza nije nikakva predrasuda. 

Komentari

Nema komentara.