Krahirao najpoznatiji indie brak - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Krahirao najpoznatiji indie brak

Krahirao najpoznatiji indie brak

Redateljski par Jonze/Coppola izvjestio je javnost da sporazumno prekidaju četverogodišnju bračnu vezu.

09.12.2003 0 komentara

Krahirao najpoznatiji indie brak

Spike Jonze i Sofia Coppola odlučili su okončati svoju dugogodišnju vezu u koju spadaju i četiri godine braka. Mladi umjetnički par se upoznao 1992. na snimanju video spota 100% za Sonic Youth. Jonze se tada aktivno bavio produkcijom video materijala za indie i elektroničke bandove, a Sofia je nakon propalog pokušaja da s ekipom s Akademije pokrene tv serijal, asistirala bratu Romanu Coppoli koji je također redatelj.

Glasnogovornica Bumble Ward izvjestila je da '...Sofia Coppola i Spike Jonze (pravim imenom Adam Spiegel) s tugom obavještavaju da se razvode zbog nepomirljivih međusobnih razlika...' Par nema djece, a zlobnici bi dodali da nisu imali niti vremena pozabaviti se tim projektom.

Pretjerana zaposlenost obaju redatelja, odličan uspjeh svih njihovih uradaka, i debitantskih (Being John Malkovich za Jonzea i Virgin Suicides za Coppolu) i filmova koji su nastavili niz, redovito ostvarenja od kojih se najviše očekuje nakon prve uspješnice (Adaptation za Jonzea i Lost in Translation za Coppolu) pogubno su utjecala na njihov privatni život.

Glasine o tome da s mladom zajednicom nije sve kako treba biti pokrenuo je Sofiin film Lost in Translation, naročito lik pretjerano zaposlenog fotografa kojeg je glumio Giovanni Ribbisi, a kojeg su svi proglasili personifikacijom njenog, također izrazito zaposlenog, supruga Jonzea.

Komentari

Nema komentara.