Gwyneth i beba Gwyn - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Gwyneth i beba Gwyn

Gwyneth i beba Gwyn

Američka glumica Gwyneth Paltrow i njen dečko, pjevač brit pop benda Coldplay Chris Martin, slijedeće godine na ljeto postat će roditelji. 

04.12.2003 4 komentara

Gwyneth i beba Gwyn

Jučer ujutro glasnogovornik Stephen Huvane kratko je potvrdio okupljenim predstavnicima sedme sile da Paltrow i Martin očekuju prvo zajedničko dijete koje bi se trebalo roditi slijedećeg ljeta. O svadbenim planovima nije bilo niti riječi.

Pop par u ljubavnoj je vezi od ljeta 2002. godine i izuzetno su škrti oko odgovora na pitanja o budućnosti svoje veze, svadbenim zvonima, riži i konfetima. Sustavnim praćenjem novinskih natpisa da se zaključiti da 'ona' već ima sastavljen 'emergency' tim za vjenčanja koji samo čeka Martinovo 'da' pa da show počne.

Dok je Gwyneth racionalno sve isplanirala, Chris se ipak okrenuo okultnim prognozama. Britanska poznata vidovnjakinja Sharon Neil tvrdi da je Chris Martin posjetio vidno zainteresiran kakve su šanse za sretnu zajednicu. Možda je sretna vijest znak koji je tražio?

Komentari
A: lebowski 14.12.2007 Pogledaj profil

@Azrail - Moram priznati da nitko nije bolje od Vas u jednoj rečenici uspio sročiti moje kolumne.
@Faust - ne kažem da je Ječam dosadan, prespavao sam ja i bolje filmove. Mene jebe motivacija glavnog lika. Njegovo romantično poimanje domoljublja graniči s retardacijom. Takav film može proći samo u zemljama u kojima zadnjih godina nije bilo rata.

A: Faust 01.12.2007 Pogledaj profil

Reći da je ovo dosadan film i pokušati biti duhovit primjerom da radije gledas golisave pjevaljke samo pokazuje koliko veze nemaš ni sa filmom, ni sa dramom, ni sa scenarijem...

A: a-e 26.11.2007 Pogledaj profil

Možda da svaki tekst koji spominje film ne doživljavaš kao kritiku? Samo možda :)

A: Azrail 26.11.2007 Pogledaj profil

Zadovoljstvo čitanja tvojih kritika slično je zadovoljstvu kamena u bubregu.