Zlatni trenuci Zlatnih globusa - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zlatni trenuci Zlatnih globusa

Zlatni trenuci Zlatnih globusa

Saznajte kakvo je iznenađenje priredio Ving Rhames, otkrijte gdje je gurao glavu Sacha Baron Cohen i naučite kako se šlata Scarlett Johansson.

s.p. 16.01.2010 0 komentara

Zlatni trenuci Zlatnih globusa

Sljedeće noći saznat ćemo sve dobitnike ovogodišnjih, 67. Zlatnih globusa. Tim povodom prisjećamo se najdojmljivijih trenutaka s prošlih Globusa:

1.Ving Rhames

Vinga Rhamesa gledatelji poznaju kao žestokog tipa iz 'Paklenog šunda', a na ovoj dodjeli je pokazao da se iza krupne vanjštine krije i veliko srce. Primajući kipić, pustio je par suza i citirao Stanislavskog (!), a zatim je pozvao Jacka Lemmona - i njemu uručio svoj Zlatni globus! Publika puna kolega je podivljala, a ganuti Lemmon je improvizirao govor - i pohvalio Rhamesovu izvedbu!

2. Sacha Baron Cohen

'Borat' je priznao da je prilikom snimanja filma vidio 'mračnu' i 'ružnu' stranu Amerike. Mislio je, naravno, na čmar svog partnera iz filma, Kena Davitiana koji mu je stavio svoj 'zlatne globuse' na bradu za vrijeme golog hrvanja. Da, Cohen je zaista zaslužio nagradu!

3. Isaac Mizrahi - Scarlett Johansson

Sočne stvari se događaju i na red carpetu. Isaac Mizrahi je gay, pa mu je svašta dopušteno. Za vrijeme intervjua sa Scarlett Johansson palo mu je na pamet da ju primi za sisu a njoj je samo izletjelo: 'Što se ovdje događa!'

4. Isaiah Washington

Glumac Isaiah Washington odlučio je na presici Zlatnih globusa pobiti optužbe da je vrijeđao kolegu gaya pa je rekao da ga 'nije nazvao pederom'...Ups! Krivi izbor riječi!

5.Hugh Laurie

Hugh Laurie je primio nagradu, ali se prisjetio da su na 'listi za zahvale' 172 imena. Stoga je obavio izvlačenje i iz svog džepa izvukao 3 imena osoba kojima se zahvalio. Ni dr. House se ne bi sjetio boljeg rješenja!

Izvor: Moviefone

Komentari

Nema komentara.