CineStar za rođendan časti ulaznicama od 15 kuna - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      CineStar za rođendan časti ulaznicama od 15 kuna

CineStar za rođendan časti ulaznicama od 15 kuna

Ajmo, navali narode, složite sendviče i u red pred blagajne – CineStar vas za svoj 1. rođendan 16.12. časti ulaznicama po cijeni od 15 kuna.

filmski.net 10.12.2004 0 komentara

CineStar za rođendan časti ulaznicama od 15 kuna

I dođite ranije jer nevjerojatno, ali istinito, kada netko od prikazivača pukne malo nižu cijenu ulaznica povodom nečeg njima bitnog, a što bi ih trebalo usputno i malo promovirati, gladan narod nahrupi u tolikom broju da situacija cijelo vrijeme klacka na granici ekscesa i stampeda. A zamislite – to domaćinima (ne mislim samo na CineStar, naravno) nikako da pošalje signal tamo gdje treba – POJEFTINITE MALO ULAZNICE!!!

A, ne, ne može to tako! Tako vas na nekim blagajnama, recimo za pretpremijerna prikazivanje (koja, by the way, po ne znam kojoj definiciji pretpremijernog prikazivanja traju tjedan dana) oderu za dvije ulaznice za 64 do 70 kuna, preslane kokice od 20 kuna puta dva su 40 kuna, a treba sol obilato sprati i s nekom tekućinom koja će vas doći još dodatnih minimum 20 kuna…. Pa vi zbrajajte! Mi smo stali na sto kuna jer sve poviše je apsurd. Kako za koga, dodali bi neki, a mi se i s tom izjavom slažemo! Samo što je ovih drugih puuuuno više!

Nakon ove dobronamjerne kritike, nastavit ćemo u revijalnom tonu. Dakle, Cinestar vam za cijenu ulaznice od 15 kuna nudi svo bogatstvo svog repertoara – goleme filmove poput ‘Aleksandra Velikoga’, ‘Riba ribi grize rep’, ‘Mandžurijskog kandidata’, ‘Izbavitelje’, ‘Pravila privlačnosti’….

Potpuno je na mjestu izjava pr službe CineStara da su sa svojim multipleksom postavili potpuno nove standarde u kinoprikazivačkoj industriji, mada bi se ja osobno osvrnula najviše na udobnost, puno termina na raspolaganju, onlajn rezervacija ulaznica, besplatni parking i izbor grickalica, a ocjenu ponude fimova ostavila bih za neku drugu priliku jer je u tu priču upleteno puno više likova i krivaca.

Rezervaciju i kupnju ulaznica možete obaviti 15.12., a naša topla preporuka je da to napravite onlajn, jednostavnije je!

Komentari

Nema komentara.