No Prozac, no problems - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      No Prozac, no problems

No Prozac, no problems

Kako je divno dok zvijezde otkriju autentičnog sebe i radost životnu. Svijet im se naglavce okrene i spoznaju da sretni su. Evo recepta by Jim Carrey!

m.n. 22.11.2004 0 komentara

No Prozac, no problems

Nije niti Jimu Carreyu lako. Eto, nedavno se čovjek otvorio i ispričao kako je godinama patio od depresije koju je opisao kao najnižu razinu očaja. Glumac koji se proslavio luckastim ulogama u komedijama (i slavnim grimasama) antidepresivima je pokušavao postići kakvu-takvu ravnotežu i kvalitetu života, dok je druge pokušao uvjeriti da mu je život krasan.

Ipak, dugogodišnje korištenje Prozaca dovelo ga i do ovisnosti, a depresiju nije izliječilo, tako da sad nastoji voditi zdrav život te čedno izbjegava kavu, cigarete i taj vražji Prozac. Prilično je fascinantna činjenica da je bio toliko uspješan u komedijama i raznim stuntevima koji su bili toliko oprečni s njegovim stvarnim raspoloženjem. Najveći holivudski klaun naprosto je svojim komedijama podigao cijenu – jer sve je smiješne scene tužan glumio! Aaaagh!

Pa kako je iz svega toga isplivao? Samo se jedan dan probudio i shvatio da život i nije tako loš i da je u biti, s njim sve ok. Sada nastoji razmišljati samo o onome što je zaista važno, a svoju životnu filozofiju koncizno objašnjava kao sada i ovdje – njemu je bitan samo ovaj trenutak. Dodao je Carrey i da svoj unutarnji mir pronalazi u društvu s Budom i Krishnom te religijskim meditacijama općenito, bez obzira da li se radi o muslimanskoj, kršćanskoj ili budističkoj inačici. Tolerantan i produhovljen, oslobođen od groznih tjeskoba, smatra da je sve to isto. Da sumiramo, izbacite narkotike i antidepresive, te podebljajte religiju! Ili?

Komentari

Nema komentara.