Jim Carrey ljubi bivšu zečicu - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Jim Carrey ljubi bivšu zečicu

Jim Carrey ljubi bivšu zečicu

On joj kose blajhane mrsi, ona ga privija na svoje silikonske grudi... Ljubavna buktinja iz samog srca Hollywooda - Jim Carrey i Jenny McCarthy!!!!

p.h. 04.07.2006 0 komentara

Jim Carrey ljubi bivšu zečicu

Jim Carrey ima novu djevojku. Jenny McCarthy ima novog dečka. Slutite li na što ciljamo? Američki komičar i bivša playboyeva zečica, zvijezda filmova kao što su 'Dirty Love', 'Scream 3' i 'Mrak film 3' uhvaćeni su prije nekoliko mjeseci pri zajedničkoj večeri u poznatom losanđeleskom restoranu.

Nakon toga, 33-godišnju, silikonom dorađenu starletu upitali su na jednom showu: 'Da li hodate s jednim poznatim komičarem koji pravi smiješne face?' Jenny je pomalo rezignirano odgovorila da nema komentara (pa što, rekli bi mi, možda nekim ljudima Carryeve face nisu smiješne). Carrey se pak, malo bolje snašao i na isto pitanje u magazinu 'People' odgovorio: 'Jenny je dobra osoba'.

Carrey i McCarthy uhvaćeni su nedavno u još jednom zajedničkom druženju koje je holivudskim kuloarima priskrbilo i konačni dokaz o njihovoj vezi. Ovaj put držali su se za ruke na losanđeleskom aerodromu, a u jednom su trenutku spojili jezike i pred presretnim paparazzima krenuli u izmjenu dragocjenih tjelesnih tekućina.

McCartheyeva se, osim soft porn karijerom, navodnim seksom s Jennom Jamesom i ulogama u spomenutim filmovima, proslavila i u spisateljskim vodama (trenutno promovira najnoviju knjigu o majčinstvu 'Life Laughs: The Naked Truth About Motherhood, Marriage and Moving On'), a prošle se godine razvela od redatelja Johna Ashera. Jim Carrey je nakon dva propala braka i niza neuspješnih veza, od kojih je jedna bila i s Renée Zellweger, dugo bio sam, pa novopečenom dvojcu ništa ne stoji na putu ka ostvarenju duge i kvalitetne veze koja navodno traje od kraja 2005.

Komentari

Nema komentara.