Carrey i Diaz ponovo zajedno - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Carrey i Diaz ponovo zajedno

Carrey i Diaz ponovo zajedno

Depresivni komičar gumenog lica i jedna od Charlijevih anđela nakon 12 godina repriziraju suradnju u komediji Gabrielea Muccina.

p.h. 05.09.2006 0 komentara

Carrey i Diaz ponovo zajedno

Nakon 12 godina, Jim Carrey i Cameron Diaz opet su zajedno na velikim platnima. Duo komičara naći će se u naslovnim ulogama u komediji 'A Little Game Without Consequence' talijanskog redatelja Gabrielea Muccina, saznajemo s Guardiana.

U remakeu francuske komedije Bernarda Rappa iz 2004. 'Un petit jeu sans conséquence', Carrey i Diaz glume par koji se odluči našaliti sa svojim prijateljima tako što se pretvaraju da su prekinuli. Problemi nastaju kad shvate da prijatelji ionako misle da oni ionako nisu stvoreni jedno za drugo i počnu ih podupirati u njihovim odlukama.

Njih dvoje pojavili su se zajedno na platnu 1994. u 'Maski', Carrey u ulozi bankovnog službenika Stanleya Ipkissa koji postaje superercool kad navuče masku, a Diaz u ulozi prelijepe Tine Carlyle koja Ipkissu zavrti glavom. Taj je film bio glumački debut i lansirna rampa za Cameron Diaz koja je do tad uglavnom radila kao manekenka, dok je Carrey iza sebe već imao status holivudskog zabavljača.

'A Little Game Without Consequence' je drugi Muccinov dugometražni film na engleskom nakon drame 'The Pursuit For Happiness' s Willom Smithom. Snimanje počinje u listopadu ove godine u New Yorku.

Komentari

Nema komentara.