River Phoenixova smrt i dalje proganja - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      River Phoenixova smrt i dalje proganja

River Phoenixova smrt i dalje proganja

Joaquina Phoenixa su na snimanju Cashove biografije slomili flashbackovi bratove smrti, a Johnny Depp je prepustio 'the klub', Vipper Room, partnerovoj kćeri.

filmski.net 28.09.2004 0 komentara

River Phoenixova smrt i dalje proganja

Sada već tridesetogodišnjak, Joaquin Phoenix slomio se na snimanju svog posljednjeg filma, Cashove biografije 'Walk the Line', zbog iznenadne provale sjećanja na tragičnu smrt svoga brata Rivera Phoenixa koja se desila kada mu je bilo devetnaest. Rivera Phoenixa su obožavali i gledatelji i glumci i redatelji. Mladi genije velikoga ekrana sve ih je rastužio svojom tragičnom smrću – prije jedanaest godina kolabirao je od overdosea ispred tada ultra popularnog kluba Vipper Room u Los Angelesu koji je donedavno bio u vlasništvu Johhnya Deppa i partnera mu Anthonyja Foxa.

Scena koja je 'razvalila' mlađeg bracu je ona koja prikazuje smrt mlađeg brata Johnnyja Casha (Joaquin), Jacka, koji je nastradao od nekakve zle mašine tj. alata. Kako je osjetljivom Joaquinu trebalo podosta vremena da nakon Riverove smrti dođe k sebi, ne čudi nas izvještaj insajdera sa seta koji kažu da ga je ekipa hitne pomoći morala odlijepiti od zida o koji je sumanuto lupao glavom i odvući ga u bolnicu. Njegov glasnogovornik zanijekao je slom živaca, ali je velika vjerojatnost da se set iz Tennesseeja u Memphisu ipak premjesti u Hollywood.

Johnny Depp je bio malčice stariji od Rivera kada su postali prijatelji. Oboje su imali buntovnički gard, stav neprilagođenih i velike apetite za uništavanjem, a često su se 'družili' u Vipper Roomu, što je tada dvadesettrogodišnjeg Rivera stajalo života. Nelijepa uspomena za Johnnyja Deppa zasigurno se 'podebljala' prije dvije godine kada je njegov partner i suvlasnik kluba, Anthony Fox, nestao, a on sam se našao u centru skandala. Obeshrabren, svoju je polovicu prava prenio na Foxovu kćer, a svoje ugostiteljske apetite ubuduće će zadovoljavati samo azijsko francuski restoran Man Ray koje se nalazi na dvije adrese – u New Yorku i Parizu.

Komentari

Nema komentara.