Holivudski penzioneri? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Holivudski penzioneri?

Holivudski penzioneri?

Mladi Joaquin Phoenix oprostio se od glumačkog poziva i odlučio postati glazbenik, a tko bi još trebao slijediti njegov primjer?

s.p. 29.10.2008 0 komentara

Holivudski penzioneri?

Joaquin Phoenix, glazbenik i bivši glumac - odsada ćemo ga tako potpisivati. Joaquin je osobno, u intervjuu objavio da je uloga u filmu 'Two Lovers' Jamesa Graya njegov posljednji glumački nastup: 'Više ne radim filmove. Gotov sam. Sada radim na svojoj glazbi'. Novinar mu nije odmah povjerovao (izgleda malo napušeno), no i Phoenixov kolega Casey Affleck potvrdio je da se ne šali. Sljedeći dan je i Joaquinov glasnogovornik potvrdio vijest.

2005. snimio je biografski film o Johnnyju Cashu 'Walk the Line' i osobno otpjevao pjesme za soundtrack, a taj album dobio je nagradu Grammy. Navodno Phoenix već radi i na albumu zajedno s britanskim rockerom Timom Burgessom iz grupe The Charlatans. Obožavatelji njegove glume ipak još ne mogu vjerovati i nadaju se da je to samo prolazna faza, kao što je to bilo i s 'rockerskim karijerama' Russella Crowea i Keanu Reevesa.

 
Najava Joaquina Phoenixa da prestaje s glumom.

Tim je povodom magazin Premiere objavio listu glumaca kojima bi bilo vrijeme da objese filmsku karijeru o klin i odu u dostojanstvenu mirovinu. Na listu su prvih pet mjesta zauzeli: Harrison Ford koji još najavljuje nove akcijske nastupe kao Indiana, Eddie Murphy koji se i nakon 30 godina bavi vulgarnim humorom, Mike Myers čiji 'Love Guru' pokazuje njegov veliki pad, Rob Schneider koji loše slijedi primjer Adama Sandlera, te Dane Cook koji ima hrpu neuspješnih komedija.

Obično glumci kasno bacaju koplje u trnje, mnogi stari i propali glumci nikako se ne predaju pa glume barem na televiziji. A odlazak u penziju očekujemo od Seana Conneryja, a ne od tebe, sine Yoaquine, tako mladog i punog života. Što ćete, 28. listopada je Joaquin Phoenix baš proslavio 34. rođendan, a izgleda da je baš ovo bila njegova želja kada je gasio svjećice...

Komentari

Nema komentara.