Jeans s potpisom SJP - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Jeans s potpisom SJP

Jeans s potpisom SJP

Gap je među brojnim zvijezdama za svoju novu modnu kampanju angažirao i Sarah Jessicu Parker koja je 'po svom guštu' prepravila nekoliko pari traperica.

27.07.2004 0 komentara

Jeans s potpisom SJP

Zvijezda 'Seksa i grada' postala je glavno lice nove marketinške kampanje Gapa – poznatog američkog proizvođača jeans odjeće. Parkerova je prije snimanja reklamnih fotografija zatražila od svog poslodavca da prema njezinim zamislima prepravi nekoliko pari traperica.

Na jedan par dala je duž nogavica ušiti baršunastu vrpcu kako bi nalikovale na hlače od smoking odijela. Drugom paru jeansa dala je odrezati nogavice ispod koljena i ukrasiti ih mašnicom od vrpce ušivene u rub hlača. Ah, tako šik..

Parkerova je poznata ljubiteljica visoke mode koja ne robuje trendovima. Kako u poznatoj seriji, tako i u stvarnom životu, moglo ju se vidjeti u vintage odjeći, sportskim trenirkama i u kreatorskim haljinama – često i u svemu tome odjednom.

U Gapu su oduševljeni što upravo ona predstavlja njihovu jesensku kolekciju. Osim nje na reklamama će se naći i Jada Pinkett Smith, Jessica Alba i Lenny Kravitz koji će se sa SJP pojaviti i u televizijskoj reklami. Premijera reklame biti će 29. kolovoza tijekom prijenosa dodjele MTV-ovih Video Music Awards.

Komentari

Nema komentara.