Prva soap zvijezda - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Prva soap zvijezda

Prva soap zvijezda

Sarah Jessica Parker popunit će kućni budžet prodajom lica i tijela Lux sapunima i pridružiti se brojnim zvijezdama koje su mazno se sapunajući otkrivale tajnu svoje prekrasne kože.

11.05.2004 0 komentara

Prva soap zvijezda

Osim glumice koja je nakon godina glumačkog staža ulogom Carrie u Seks i gradu dostigla pravi zvjezdani status te se gledateljstvu nametnula kao osoba s eklektičnim stilom i njegovanim i istreniranim tijelom, Lux djevojku su imale čast utjeloviti Britt Ekland, Diana Rigg, Elizabeth Taylor, Bette Davis, ali i mlađe snage; Demi Moore, Michelle Pfieffer i Penelope Cruz.

Kako ste i sami mogli zaključiti iz prethodne rečenice, prema svim tim starim divama, Lux već odavno ima tradiciju marketinškog vezivanja slavnih, lijepih i bogatih uz svoje proizvode. Prvi svoj reklamni poster izdali su još 1929. godine, a tijekom tridesetih iskoristili su više od 400 zvijezda za promociju 'nježne i meke kože, poput breskve?'; od Ginger Rogers do Bette Davis, Dame Vere Lynn i Audrey Hepburn.

Čak se i hirovita zvijezda poput Bette Davis našla sva ljupa i nježna na Luxovom posteru

Šezdesetih i sedamdesetih američki se Lux okrenuo internacionalnim zvijezdama poput Brigitte Bardot i Diane Rigg nastojeći odraziti promjenu položaja žene u društvu, a usputno i dodati malo kozmopolitskog duha.

Da bi se pojavio prvi muškarac na Luxovim oglasima trebalo je proći više od pola stoljeća, a čast je pripala Robertu Redfordu koji je u spotu trebao dočarati muževnog muškarca koji u zračnoj luci 'pada' na ženu koja ga mimoilazi, a sve uz slogan 'Otkriva zvijezdu u vama!'.  Moram, nažalost konstatirati da se malo toga promijenilo u oglašavanu cijelo ovo vrijeme, što potvđuje i najnoviji, gotovo identičan slogan, 'Otkriva zvijezdu u vama.'

Što su mazno mrmljale ostale zvijezde ? telegramski:
Rita Hayworth, nadimka Ljubavna božica, pozirala je za Lux i uvjeravala kupce da 9 od 10 zvijezda koriste Lux.

Liz Taylor se kao Kleopatra njegovala kozjim mlijekom, a u stvarnom životu je Luxom svoju kožu održavala 'čistom, svježom i mekom'. Na posterima se pojavila 1956. godine.

Audrey Hepburn i Liz Taylor

Ava Gardner  se poigrala s muškarcem šovinistom i poručila ženama da upotrebom Lux sapuna fasciniraju svog supruga i natjeraju ga da prestane maštati o filmskim zvijezdama.

Sophia Loren osvanula je svom uobičajenom erotskom izdanju uvjeravajući da s Luxom svi mogu imati taj 'divan osjećaj filmske dive'.

Raquel Welch nije mogla biti izostavljena s ove liste. Oglas je iste zasluge za divan ten davao jogi, shoppingu, ljenčarenju kod kuće i Lux sapunima.

Ako ste ljubitelj starih reklama, možete ih kupiti i tu i tamo.

Komentari

Nema komentara.