Slatke brige - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Slatke brige

Slatke brige

Sada kad je gotovo snimanje 'Seksa i grada', Sarah Jessica Parker će moći provoditi više vremena sa suprugom Matthewom Broderickom, ispred i iza kamera.

15.03.2004 0 komentara

Slatke brige

Par će se zajedno pojaviti u filmu 'Strangers with Candy', koji će se temeljiti na istoimenoj seriji televizijske kuće Comedy Central (ako vam zvuči poznato, to je zbog 'South Parka'), prenio je Variety. Par je za uloge odabran zahvaljujući njihovoj bliskoj prijateljici Amy Sedaris, koja je jedna od autora i glumaca iz te serije. Amy je već surađivala sa SJP i to baš u 'Seksu i gradu' gdje je glumila njenu urednicu.

Serija 'Strangers With Candy' emitirala se tri sezone, a bavila se satiričnim prikazivanjem društvenih pojava. Glavni lik serije je Jerri (Sedaris), neprivlačna i mrzovoljna žena koja se nakon 30 godina života na ulici i po zatvorima odlučila vratiti u školovanju. Tu ne prestaju njene nevolje jer se mora suočavati sa svojom prošlošću, ali i sa klincima koji su popularniji, ljepši i definitivno mlađi od nje.

Zasad se ne zna se tko će režirati film, ali se zna da će snimanje započeti u lipnju na lokacijama u New Yorku. Također, nije poznato ni koje će uloge dobiti bračni par Parker-Broderick, ali prilično je izvjesno da u Sarah nećemo viđati u Manolicama i dizajnerskim haljicama kojima se proslavila u 'Seksu i gradu'.

Komentari

Nema komentara.