Nedaće jedne snahe - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nedaće jedne snahe

Nedaće jedne snahe

Da bi gospođica imala pravo dobiti titulu gospođe mora proći kroz temeljiti check up njegove obitelji. Ne znamo za vas, ali tako je barem u Foxovoj komediji…

m.n. 20.12.2004 0 komentara

Nedaće jedne snahe

Diane Keaton, Sarah Jessica Parker i Dermont Mulroney svoje će snage udružiti u još bezimenoj romantičnoj Foxovoj komediji, koja je prije bila poznata kao 'Hating Her'. Claire Danes, Rachel McAdams i Luke Wilson još uvijek pregovaraju za ovaj 10 do 20 milijuna težak projekt koji sa snimanjem trebao početi već u veljači.

Priča je smještena u božićno vrijeme, a prati jednu obitelj kojoj u posjet dolazi miljenik sin (Mulroney) s djevojkom koju namjerava zaprositi. Kući je dovodi samo da sazna kako će se mala nositi s njegovom ovećom i ne baš jedostavnom obitelji. Keatonova glumi majku ili bolje rečeno matronu, koja brine za sve i predstavlja emocionalni oslonac svim članovima obitelji. Ostala glumačka ekipa trebala bi glumiti ostatak njezinog podmlatka.

Zanimljivo je da projekt postoji već nekoliko godina te je već par puta zamalo realiziran, glumačka postava birala se pred godinu dana, da bi na kraju sve propalo zbog povlačenja financijera. Čini se da će ovaj put imati više sreće… Scenarij potpisuje Tom Bezucha, koji je prije filmskog svijeta radio u modnoj industriji, a osim toga će se prihvatiti i režije. Producentski dio posla obavljat će Michael London čiji je prethodni projekt 'Sideways' trenutno hvaljen sa svih strana.

Komentari

Nema komentara.