Skalpel, mafija i ljubomora - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Skalpel, mafija i ljubomora

Skalpel, mafija i ljubomora

Najprobitačnija i napopularnija 'Prijateljica' Jennifer Aniston ušuljala se u kliniku za plastičnu kirurgiju, a njen suprug Brad Pitt se na Siciliji skrivao od mafije.  

15.07.2004 0 komentara

Skalpel, mafija i ljubomora

Kako piše britanski Sun, Jennifer Aniston svojski se potrudila da njezin posjet kozmetičkoj klinici u Los Angelesu prođe neopaženo. 35-godišnja glumica kriomice je, na stažnja vrata, uvedena u Lasky Center koji se specijalizirao za operacije laserom, ubrizgavanje botoxa i kolagena.

Došla je u podne, a otišla u pet popodne. Što li je u to vrijme odabrala sa kirurškog menija – nije nam poznato. U kliniku ju je dopratila prijateljica, a obje su prilično žurno utrčale u zgradu zakrivene sunčanim naočalama. Ipak, Jen nije uspjela umaći pažljivom oku očevidaca. Nakon petosatnog boravka, vozač ju je odvezao u privatnu rezidenciju.

Suprug Brad Pitt nije mogao biti uz nju jer se trenutno nalazi u Europi gdje snima nastavak 'Oceanovih jedanaest'. Ipak, kliniku je vjerojatno odabrala na njegovu preporuku. Brad je, naime, prošle godine tamo bio na 'tretmanu kože'. Što god to značilo.

Dok je ona skrivala svoje kozmetičke korekcije od znatiželjnih pogleda, Brad se na Siciliji skrivao od mafije. Filmski set 'Oceanovih dvanaest' okružili su članovi lokalne mafijaške organizacije koji su od producenata namjeravali iznuditi reket. Cijeli dan su kružili oko hotela u kojem su smještene zvijezde filma Pitt i Catherine Zeta-Jones. Osim njih, u filmu redatelja Stevena Soderbergha glume i Julia Roberts, George Clooney i Matt Damon, ali oni nisu snimali na Siciliji nego u Rimu. Tamo se na meti paparazza posebno našla trudna Julia koja očekuje blizance

Paparazzi u su Rimu 'uhvatili' Brada i Catherine kako uživaju u zajedničkom sladoledu uz obalu Tibera. Možda je to ponukalo jadnu Jennifer na plastičnu operaciju, iako mi mislimo da bi joj bilo jednostavnije (i bezbolnije) da je i sama naručila veliku porciju sladoleda i u njoj utopila ljubomoru. 

Komentari

Nema komentara.