Kristen Stewart je najbogatija - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kristen Stewart je najbogatija

Kristen Stewart je najbogatija

Zvijezda 'Sumraka' je najviše zaradila od svih glumica, a odmah iza nje su Cameron Diaz, Sandra Bullock, Angelina Jolie i Charlize Theron.

s.p. 20.06.2012 0 komentara

Kristen Stewart je najbogatija

Forbes je objavio listu glumica koje najviše zarađuju, a na vrhu je - Kristen Stewart! 22-godišnja glumica nadmašila je starije kolegice, a za to je najzaslužniji popularni serijal 'Sumrak'. Stewart je za zadnja dva filma iz serijala plaćena s 12.5 milijuna dolara po filmu, a dobiva i postotak od profita. Između svibnja 2011. i svibnja 2012. zaradila je 34.5 milijuna, što ju je dovelo na 1. mjesto.

2. na listi je Cameron Diaz koja je imala hit 'Zločesta učiteljica' i zaradila 34 milijuna, a na 3. mjestu je uvijek popularna Sandra Bullock s 25 milijuna dolara.  Na 4. mjestu je Angelina Jolie (20 mil. $) koja trenutačno više zarađuje od reklamnih kampanja nego od filmova, a slijedi ju Charlize Theron (18 mil. $) koja je ova godine imala nekoliko hitova, a dobro zarađuje i kao zaštitno lice Diora.

Na donjem dijelu liste 10 najbogatijih glumica nalaze se glumice u zrelim godinama kao što su Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep, Kristen Wiig i Jennifer Aniston. Treba spomenuti i da glumice još uvijek zarađuju manje od svojih muških kolega - prvih 10 glumica s liste zaradilo je oko 200 milijuna, a prvih 10 muških glumaca dobilo je oko 360 milijuna dolara.

Komentari

Nema komentara.