Drew i Eddie nisu isplativi - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Drew i Eddie nisu isplativi

Drew i Eddie nisu isplativi

Forbes je objavio listu preplaćenih glumaca, a na vrhu su Drew Barrymore i Eddie Murphy.

s.p. 07.11.2011 0 komentara

Drew i Eddie nisu isplativi

Forbes je sastavio listu glumaca kojima su isplaćeni veliki honorari za uloge u filmovima koji su slabo prošli na kino-blagajnama. Listu 'gubitnika' predvodi Drew Barrymore koja je u prosjeku zaradila samo 40 centi na svaki uloženi dolar.

Njezini filmovi kao što su 'Svi smo super' i 'Blefer' zaradili su samo 24 milijuna dolara, a puno bolji nije ni Eddie Murphy koji je nanizao niz promašaja kao što su 'Nemogući Dave' i 'Sve je moguće'.

Treći na listi je Will Ferrell, a odmah iza njega su Reese Witherspoon, Denzel Washington, Nicolas Cage, Adam Sandler, Vince Vaughn, te bivši supružnici Tom Cruise i Nicole Kidman.


'Njemu baš i nije stalo', trailer.

Ipak, treba primijetiti da je Forbes pri sastavljanju liste koristio specifične kriterije, pa je računao samo igrane filmove koji su bili u široj kinodistribuciji u proteklih pet godina. Stoga se Murphyju nije računala zarada koju je dobio sinkronizirajući Magarca u popularnom animiranom serijalu 'Shrek', a 'Njemu baš i nije stalo' je bio uspješan film Drew Barrymore, ali je procjenjeno da u ovom hitu punom slavnih glumaca Drew nije bila zvijezda koja je nosila film.

Komentari

Nema komentara.