Vampiri su najprofitabilniji - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Vampiri su najprofitabilniji

Vampiri su najprofitabilniji

Iako su tek izašli iz srednje škole, nemaju posao i imaju malo dijete, Bella i Edward najprofitabilniji su likovi u Hollywoodu.

s.p. 08.12.2011 0 komentara

Vampiri su najprofitabilniji

Forbes je objavio listu glumaca čiji filmovi donose najviše profita, a na vrhu je par iz 'Sumraka' - Kristen Stewart i Robert Pattinson! Oni koji angažiraju Kristen za svoje filmove mogu očekivati da će za svaki uloženi dolar u njezin honorar zaraditi 55.83 dolara, a slične rezultate ima i njezin glumački i životni partner Robert Pattinson.

Ipak, dok je Kristen na prvom mjestu, Pattinson je 'tek' na trećem, zahvaljujući tome da su njegovi filmovi 'Hvala ti za ljubav' i 'Voda za slonove' postigli slabije rezultate.

Druga na listi je Anne Hathaway, koja je puno zaradila svojom 'Alisom u zemlji čudesa'. Nakon nje na listi su glumci iz raznih franšiza, Daniel Radcliffe (4.) koji zarađuje na Harryju Potteru, Shia LaBeouf (5.) koji mlati pare na 'Transformerima', te Robert Downey Jr. koji je učinio profitabilnim i starog Sherlocka Holmesa.

Sedmi je Matt Damon, a slijede ozbiljne glumice Cate Blanchett (8.) i Meryl Streep (9.), te Johnny Depp (10.) koji se proslavio kao 'pirat s Kariba'. Eto, sada znate zašto su neki glumci tako dobro plaćeni, a u budućnosti ćemo vidjeti hoće li Stewart i Pattinson biti profitabilni i izvan serijala 'Sumrak'.

Komentari

Nema komentara.