Kako jauče crna zmija - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kako jauče crna zmija

Kako jauče crna zmija

Javnosti će, ako se sve poklopi, predstaviti Justin Timberlake, Samuel L. Jackson i Christina Ricci predvođeni ekipom iz 'Hustle & Flow'-a.

m.n. 24.06.2005 0 komentara

Kako jauče crna zmija

Ako se pita spiritus movense filma 'Black Snake Moan' (naziv dolazi od skladbe koju potpisuje Blind Lemon Jefferson), crna će zmija ispuštati zvukove koji su najsličniji bluesu, onom gitarskom i onom koji se može smjestiti u kontekst ranih dvadesetih godina ne tako davnog 20. stoljeća. Osim glazbene podloge, za atmosferu će biti bitna i ljubavna potka – možda bi bilo točnije ustvrditi da glavni lik leleče zbog činjenice da ga je zmija iz naslova ugrizla za srce (kako to poetično kaže neimenovani domaći autor).

Uozbiljimo se, Samuel L. Jackson bi trebao glumiti bogobojaznog gitarista Lazarusa Woodsa kojeg je, o tuge li!, ostavila žena. Da bi našao neku zanimaciju, pokušava spasiti dušu lokalne djevojke (Christina Ricci) koja je ovisnica o seksu, a u već zamršenu storiju upetljat će se njezin lover (pregovara se i s Justinom Timberlakeom).

Spiritus i movens je Craig Brewer, scenarist i redatelj kojeg neki znaju po filmu 'Hustle & Flow', nagrađivanom na ovogodišnjem Sundance Film Festivalu. Za produkciju je osiguran budžet od 13 milijuna dolara, dok je za snimanje u listopadu zabezeciran Memphis.
Komentari

Nema komentara.