Priče iz cirkusa - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Priče iz cirkusa

Priče iz cirkusa

Nakon četiri godine pauze pokrenula se produkcija novog filma glumice i redateljice Jodie Foster u kojemu će ona ipak stajati iza kamere.

08.04.2004 0 komentara

Priče iz cirkusa

Jedno iščašeno rame nije velika stvar. Ali, kada rame pripada holivudskoj zvijezdi zbog njega lako može stati cijeli jedan filmski projekt. 

Jodie je još pred četiri godine namjeravala režirati film 'Flora Plum' s Russelom Croweom u glavnoj ulozi. On je, jadan, taman pri početku snimanja, ozlijedio rame i zbog toga je cijeli projekt stavljen na čekanje. Tako je bilo sve do prošlog tjedna kada se ponovo pokrenuo veliki produkcijski stroj.

Film vrijedan 24 miljuna dolara producirati će i distribuirati kompanija redatelja Luca Bessona. Glavnu mušku zvijezdu filma, agresivnog i osjetljivog Russela Crowea, zamijenio je fini engleski dečko Ewan McGregor. On će glumiti cirkusku nakazu, a zasad se ne zna da li će se 'za potrebe uloge' razgolititi i u ovom, kao i u skoro svakom dosadašnjem filmu.

Njegov lik zaljubiti će se u Floru Plum, siromašnu djevojku koja se pridruži cirkusu. Nju će glumiti teen-zvijezda Claire Danes, a jedna od uloga rezervirana je i za holivudsku doajenku Meryl Streep.

Ovu cirkusku dramu dosad je pratila prilično loša sreća jer se snimanje spremalo ukupno šest godina. Nadamo se da odsad neće biti tako i da ćemo uskoro imati prilike pogledati redateljski prvijenac oscarovke Jodie Foster čije je posljednja filmska uloga bila 2002. u triler drami 'Panic Room', a redateljska daleke 1995. na filmu 'Home for the Hollydays'.

Komentari

Nema komentara.