A na audiciji su prošli… - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      A na audiciji su prošli…

A na audiciji su prošli…

Matt Damon, Mark Ruffalo, Ana Paquin, Jodie Foster, Nicole Kidman, Angelina Jolie i Daniel Craig Doduše, ne svi u jednom filmu:)

filmski.net 23.08.2005 0 komentara

A na audiciji su prošli…

Matt Damon, Mark Ruffalo i Ana Paquin glavno su glumačko pogonsko gorivo za drugi dugometražni redateljski uradak Kennetha Lonergana poznatijeg kao scenarista komedija 'Analyze That' i 'Analize This' i povijesnog Scorsesea, 'Gangs of New York'. Drama 'Margaret' bavit će se njujorškom tinejdžerkom, njenom majkom i još jednom djevojkom koja pokušava zaraditi novac na strašnoj saobraćajnoj nesreći koja na neki način uključuje sve likove. Snimanje započinje u rujnu u New Yorku.

Jodie Foster je u svom uzlaznom radnom periodu. Dovršeni 'Flightplan' čeka distribuciju, snimanje Spike Leejevog 'The Inside Man'-a s Denzelom Washingtonom i Cliveom Owenom je u tijeku, a novice kažu da je pristala i na malu ulogu u filmu 'The Brave One' redatelja Joela Silvera. Radi se o napetom trileru u kojem bi Fosterova utjelovila ženu koja se oporavlja od brutalnog napada i sprema se na teško&tamno putovanje za osvetom i pravdom. Od redateljskih joj podviga podsjećamo na nedavno najavljeni 'The Sugar King'.

Nicole Kidman je radoholičarka. I neka više nađe tog željenog supruga jer je nama tete pa… već malo i na ušima. Karen McCullah Lutz (knjiga Legaly Blonde) napisala je još jednu uspješnicu naziva The Bachelorette Party, a 20th Century Fox kupio prva za ekranizaciju. Nicole bi Kidman ovaj put producirala, a najvjerojatnije i statirala u glavnoj ulozi. Radnja je prava mala sapunica o ostavljanu ženika pred oltarom, ranjenim srcima, ponovnom zaljubljivanju, raskalašenim djevojačkim večerima, preljubu prije braka te moralnoj dvojbi priznati ili ne.

Angelina Jolie, još jedna moneymakerica i radoholičarka, pristala je popraviti krvnu sliku filma 'Beowulf'. Ep taj datira iz 8. stoljeća, a riječ je o priči o junaku Beowulfu koji ubija čudovište Grendel da bi ga spriječio da uništi kraljevinu Dansku. Redatelj je Robert Zemeckis, koji će ujedno napraviti i animiranu verziju filma, nešto slično onome što je radio s 'Polar Expressom'  Ray Winstone, Anthony Hopkins, Robin Wright Penn, John Malkovich i Alison Lohman iz iste su priče.

Daniel Craig, (naslovna) koji je btw. upravo pohodio SFF ne bi li promovirao 'Layer Cake' kojeg ćemo mi ako je sreće, vidjeti makar na videu, ako smo već kino 'popušili', poslužiti će Nikolini Kidman kao partner u nedavno najavljenom trileru 'Invasion' ili bolje rečeno, ovaj će britanski glumac pokušati isfurat će sebe u pravu hollywoodsku veličinu. Ako ne znate o čemu se radi u ovom remakeu filma 'Invasion of the Body Snachers' u režiji Olivera Hirschbiegela ('Hitler: Konačni pad') - provjerite!

Komentari

Nema komentara.