Kill Bill 3, 4 ili 5? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kill Bill 3, 4 ili 5?

Kill Bill 3, 4 ili 5?

O da, nepce se brzo navikne na slatki okus slave, kao i uho na šuškanje zelenih dolarića. Je li Quentin Tarantino imun na tu slavnu boljku?

05.04.2004 0 komentara

Kill Bill 3, 4 ili 5?

'Kill Bill' je originalno osmišljen kao jedan, cjelovit film. Tek nakon njegove post-produkcije redatelj Tarantino i distributer Miramax odjednom su shvatili da imaju dovoljno materijala za dva dobra filma. I tako nastadoše 'Kill Bill Vol.1' i 'Kill Bill Vol.2'.

Sad, nekoliko dana prije američke premijere drugog dijela (23.travnja), redatelj se raspričao o potencijalnim novim nastavcima. Priznajemo, priča o Nevjesti i Billu je prilično kompleksna i zakučasta, a takva su i Tarantinova razmišljanja.

'Daa, razmišljao sam o tome da se ponovo vratim priči i to na nekoliko načina', rekao je redatelj Empireu. Jedan od tih načina bi mogao čak biti i crtić u kojemu bi se ispričala cijela priča o postanku Billove 'zločinačke organizacije'. Oni koji su gledali prvi dio filma znaju da on već sadrži jedan anime dio koji je krvaviji i okrutniji od ostalih, glumljenih scena u filmu.

Anime prikaz iz prvog dijela

Quentin je u prvom dijelu ostavio mogućnost za nastanak novih nastavaka u liku djevujčice Nikki kojoj Nevjesta ubija majku. Tom prilikom ona joj se obrati riječima:' Jednog dana kad budeš velika, ako te ovo (ubojstvo) još uvijek bude mučilo… Čekati ću tvoju osvetu.' Nikki bi se također mogla vratiti u animiranom, ali i u igranom obliku.

Postoji još nekoliko verzija, ali one su mahom vezane uz završetak drugog, još neobjavljenog dijela filma. Da nas ne bi optužili da smo vam pokvarili cijeli gušt gledanja filma… šutimo kao zaliveni.

Komentari

Nema komentara.