David Carradine pronađen mrtav - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      David Carradine pronađen mrtav

David Carradine pronađen mrtav

Glumac poznat po ulozi naslovnog negativca iz 'Kill Billa' pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Bangkoku. Sumnja se na nesretni slučaj.

z.m. 04.06.2009 0 komentara

David Carradine pronađen mrtav

Glumca Davida Carradinea pronašla je spremačica u garderobi hotelske sobe, tijela omotanog u uže koje mu je bilo stisnuto oko vrata. 72-godišnji glumac na Tajlandu je snimao film 'Stretch', izvijestila je tajlandska policija, koja tvrdi da uzrok smrti još nije sa sigurnošću ustanovljen.

Carradine se proslavio sedamdesetih godina ulogom Kwai Chang Cainea u televizijskoj seriji 'Kung Fu' koja mu je priskrbila nominacije za Emmya i Zlatni globus. Iako je surađivao sa redateljima poput Martina Scorsesea i Ingmara Bergmana, nikad nije dosegnuo slavu najvećih holivudskih zvijezda. Nakon mnogo neuspješnih video naslova, 2003. godine ponovo se vratio na velika vrata ulogom negativca Billa u 'Kill Billu' Quentina Tarantina, koju je i sam smatrao svojim ponajboljim glumačkim ostvarenjem. Jedna od njegovih posljednjih uloga bila je u akcijskom filmu 'Crank: High Voltage'.

Osim glumom Carradine se bavio i glazbom kao skladatelj, izvođač i autor, a okušao se i u slikarstvu i kiparstvu. Potjecao je iz ugledne glumačke obitelji - glumom mu se bavio otac John, brat Bruce, polubraća Keith i Robert i nećaci Ever Carradine i Martha Plimpton. Za sobom je ostavio suprugu Annie Bierman i troje djece koja se također bave glumom.

NOVO u SLUČAJU, pon. 8. lipnja.:
Tajlandski tabloid Thai Rath objavio je forenzičarsku fotografiju uviđaja u Carradineovoj hotelskoj sobi, što je vrlo uzrujalo njegovu obitelj, koja je angažirala privatnog patologa da pomogne rasvijetliti slučaj. Obzirom da su snimke hotelskih nadzornih kamera pokazale da nitko nije ulazio u glumčevu sobu, sumnja se da je Carradine preminuo od gušenja ili infarkta tijekom seksualne igrice. Naime, proneđen je omotan u uže koje mu je bilo vezano oko vrata i genitalija. 

Komentari

Nema komentara.