Oscarovac za King Konga - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Oscarovac za King Konga

Oscarovac za King Konga

Mladi bi se Adrien Brody mogao pridružiti glumačkoj postavi još jednog skupog spektakla pod redateljskim ravnanjem Petera Jacksona.

31.03.2004 0 komentara

Oscarovac za King Konga

Nakon što smo vas jučer obavijestili o tome da se Australki Naomi Watts pridružio sve traženiji američki glumac i komičar - Jack Black, danas, čini se, stiže pojačanje. Jedna od posljednjih u redu glavnih uloga u novom King Kongu data je na razmatranje friškom Oscarovcu Adrienu Brodyju.

Brody, ponosni vlasnik zlatnog kipića dobivenog 2003. za ulogu u 'Pijanistu' Romana Polanskog, upravo razmatra ponudu Universal Picturesa da u King Kongu portretira Jack Driscolla. Driscoll je bivši vojni pilot iz Prvog svetskog rata koji je zaljubljen u arheologinju Ann Darrow (Watts), a glavna mu je preokupacija spasiti je iz čeličnog zagrljaja ogromnog majmuna koji se, eto, suprotno svim pravilima prirode, također zaljubio u lijepu plavušu.

Ne sumnjamo da Brodyju ponuda fino miriše i da mu neće biti teško, za finu svotu šuškavih zelenih novčanica, skoknuti ovoga ljeta do slikovitog Novog Zelanda gdje će se  film napokon početi snimati. Napokon se odnosi na već davnu želju redatelja Petera Jacksona da po svome ukusu preoblikuje filmsku priču o King Kongu s početka prošlog stoljeća, točnije iz 1933. godine.

Nakon deset godina, jedanaest zlatnih kipića i nebrojeno nula na računu, želja će mu se ostvariti. Premijera je planirana za prosinac (gle čuda!) 2005. godine.

Komentari

Nema komentara.