King Kong zarobio Jacka Blacka - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      King Kong zarobio Jacka Blacka

King Kong zarobio Jacka Blacka

Komičar Jack Black priključiti će se Naomi Watts i redatelju Peteru Jacksonu na snimanju remakea filma o velikom King Kongu, javlja reuters.

30.03.2004 0 komentara

King Kong zarobio Jacka Blacka

Jackson ima glavnu riječ u ovom Universalovom projektu, pa osim što režira i piše scenarij, prihvatio se i podjele uloga. Blacku je namijenio ulogu Carla Denhama, nadobudnog mladog filmaša koji se pokušava proslaviti tridesetih godina prošlog stoljeća. On zarobi velikog majmuna i dovede ga s Otoka lubanja u New York gdje ovo, ne baš prepitomo majmunče, izazove katastrofu širih razmjera.

Redatelj je izjavio da s Blackom želi surađivati otkada ga je vidio u 'High Fidelityu' te da je on 'pametan i snalažljiv glumac blagoslovljen s mnoštvom energije i šarma'. Već je poznato da će u remakeu glavnu žensku ulogu imati Naomi Watts koja će biti Ann Darrow, američka glumica koja nastupa u mjuziklima na Broadwayu i u koju se zaljubi King Kong.

Black je nedavno glumio u 'Rock'n'Roll školi', a za tu ulogu je dobio ovogodišnju nominaciju za Zlatni globus. Nedavno je nagrađen ShoWest nagradom za najboljeg komičara godine, a u crtiću 'Shark Tale' posudio je glas velikoj bijeloj psini koja je vegetarijanac.

'King Kong' će se, kao i 'Gospodari prstenova', snimati na Novom Zelandu, a radnja filma će se oslanjati na radnju originala iz 1933. godine. Jackson je izjavio kako se želi pretvarati da remake iz 1976. godine ne postoji jer mu je toliko loš.

Komentari

Nema komentara.