Bajkoviti, strašni mjuzikl - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bajkoviti, strašni mjuzikl

Bajkoviti, strašni mjuzikl

Nakon 'Chicaga' uskoro ćemo imati priliku pogledati još jedan raspjevani i rasplesani holivudski mjuzikl, ali ovaj je put mjesto radnje Los Angeles.

filmski.net 25.03.2004 0 komentara

Bajkoviti, strašni mjuzikl

'Southland Tales' biti će, zapravo, neobičan spoj mjuzikla i trilera s bajkovitim elementima. Ovaj čudan spoj proizašao je iz glave Richarda Kellyja koji je svoj filmski debi imao s nezavisnim filmom 'Donnie Darko', svojevrsnim kult indy filmom. Kelly je napisao scenarij, a bit će i redatelj ovog projekta.

Radnja filma se odvija u LA-u, ali u budućnosti - 2008. godine. Toplotni udar pogodio je grad i njegove stanovnike i to samo tri dana prije velike proslave njihovog Dana nezavisnosti (4. srpnja). Početak snimanja je također zakazan za srpanj, ali ove godine.

Seann William Scott bi trebao biti glavna zvijezda filma, a on vam je vjerojatno poznata faca iz svih američkih komedija poput 'Road trip', 'Čovječe, gdje mi je auto?', 'Američke pite' itd. Ostala imena koja se spominju u vezi s ovim projektom su Sarah Michelle Gellar, Jason Lee, Janeane Garofalo i Kevin Smith, tako da nam ovaj projekt već miriši na poznati humor iz holivudske kuhinje.

Studio Cherry Road nada se za će za glavnog muzikoklepca angažirati Mobya koji bi mjuziklu trebao dati moderan štih. Redatelj Kelly je već izjavio kako će ovaj film zapravo biti spoj različitih žanrova i da će biti 'pjevanja i plesanja, ali će se oni dobro uklopiti u priču, kao i bajkoviti krajolici.'

Komentari

Nema komentara.