Grešna ekipa Roberta Rodrigueza - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Grešna ekipa Roberta Rodrigueza

Grešna ekipa Roberta Rodrigueza

Redatelj Rodriguez sastavio je poduži spisak zvjezdanih imena za koje se nada da će ih zaposliti u 'Sin Cityu', njegovom novom i veeelikom projektu.

18.03.2004 0 komentara

Grešna ekipa Roberta Rodrigueza

Leonardo DiCaprio, Bruce Willis, Elijah Wood, Mickey Rourke, Brittany Murphy, Kate Bosworth i Jaime King su na popisu redateljevih želja za novi project. 'Sin City' je adaptacija serijala stripova koje je crtao Frank Miller. Kako smo već pisali, on će surađivati sa Rodriguezom kako bi što bolje na filmsku vrpcu prenijeli specifičnu noir atmosferu iz stripova.

Snimanje bi trebalo uskoro započeti, a radnja filma će se sastojati od tri isprepletene priče koje će postupno razotkrivati mračne tajne naizgled poštenih građana 'Sin Citya'.

Neki od glumaca su dali pristanak na Rodriguezovu glumačku ponudu i potpisali ugovore, ali vjerojatno ćemo veliki dio spomenutih imena gledati u filmu jer nije mala stvar raditi u tako spektakularnoj ekipi. Spominju se još neka zanimljiva glumačka imena kao Benicio Del Toro i Maria Bello, iako njihovi agenti još nisu primili ponude, objavio je Reuters.

Komentari

Nema komentara.