Otvoren Vukovar Film Festival - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Otvoren Vukovar Film Festival

Otvoren Vukovar Film Festival

Na šlepu u Vukovaru sljedeća četiri dana očekuje vas prava podunavska fešta od filmova.

filmski.net 26.08.2010 0 komentara

Otvoren Vukovar Film Festival

Sinoć je na dunavskom šlepu otvoren 4. Vukovar Film Festival- festival podunavskih zemalja. Filmsku večer je otvorio kratki film Sare Hribar, 'Libertango', turbulentna priča o dvije ljubavnice koje tumače glumice Jadranka Ðokić i Nataša Janjić.

Zatim je uslijedila urnebesna priča ceste, 'Odredište nepoznato', a publici su se poklonila vesela ekipa iz filma, redatelji Vjeran Vukašinović i Ines Šulj kao i glumci Dean Krivačić, Maksimilijan Ružinski, Alen Križaj i Nikola Novak.

U dugu kasnu noć posjetitelji su na šlepu od 23 sata uplovili gledajući kratki rumunjski film 'Linije dlana', Gerogea Chipera te rumunjsko-francusko-rusku komediju Radua Mihaileanua. Gledatelje je oduševila humorna priča o bivšim glazbenicima sada taksistima i porno filmašima koji ponovno dobiju priliku zasvirati. Ni više ni manje kao Boljšoj orkestar i to u Parizu.

Bogati filmski program nastravlja se sve do 29. kolovoza. Ulaznice za šlepske predstave su po 15 kn a kupuju se na lokacijama plato ispred šlepa od 18-22.30 te ispred robne kuće (Strossmayerova 3) od 10.00-13.00. Projekcije u Borovu te u Ružičkinoj kući su besplatne.

Komentari

Nema komentara.