Ispovijedi Gwyneth Paltrow - Festivali
Home      Festivali      Ispovijedi Gwyneth Paltrow

Ispovijedi Gwyneth Paltrow

Gwyneth je odlučila da nam kaže sve što joj je na srcu i duši.

14.10.2003 0 komentara

U sklopu promocije najnovijeg filma Gwyneth Paltrow, biografije nesretne pjesnikinje Sylvie Plath , svako malo osvane poneka skrivena tajna iz raznih poglavlja njenog intimnog života.

Imajući na umu da se radi o Hollywoodu, da je svaka reklama dobra reklama, ipak vjerujemo da je to samo faza kroz koju Gwyn prolazi zbog nedavno proživljenog šoka zbog smrti oca za kojeg je bila iznimno vezana.

Tako je nedavno otkrila da joj je  žao zbog prekida s dugogodišnjim dečkom, hollywoodskim ljepotanom Bradom Pittom. I to nije sve, priznala je da je bila jako zločesta prema njemu. Što god to značilo.

Oglasila se i povodom trenutno najpoznatije hollywoodske trakavice Off&On Ben&Jen, braneći i objašnjavajući neodlučnost, također bivšeg dečka, Ben Afflecka za kojeg tvrdi da je sam sebi najgori neprijatelj, ali se toplo nada da će mu biti ......

Posljednje u nizu je priznanje da već duže vrijeme nije nalazila zadovoljstvo glumeći, ali joj je uloga nesretne pjesnikinje Sylvie Plath vratila vjeru u glumački poziv i podsjetila je na razloge zbog kojih se njome počela baviti. Nasreću.

Paltrow je već duže vrijeme u sretnoj ljubavnoj vezi s frontmenom britanske pop grupe Coldplay, Chris Martinom.

to be continued....

Komentari

Nema komentara.