Del Toro je uklet - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Del Toro je uklet

Del Toro je uklet

Slavnom redatelju propao je 'Hobit', a sada mu je ukleta i kuća! Bez brige, nije propao do kraja, samo snima novi horor s ukletim nekretninama!

s.p. 23.07.2010 0 komentara

Del Toro je uklet

Guillermo Del Toro neće režirati 'Hobita', ali već ima strašan film u planu - 'The Haunted Mansion'! Redatelj se pojavio na Comic-Conu i najavio snimanje 3D verzije tog filma, koja se temelji na istoimenom Disneyevom tematskom parku strave i užasa. Riječ je o drugom pokušaju ekranizacije tog tematskog parka, prvu verziju je 2003. snimio Rob Minkoff ('Začarana kuća'), a ta horor komedija s Eddiejem Murphyjem nije baš uspjela.

Del Toro je obećao da njegov film neće biti komedija već će se fokusirati na horor motive. Film će se raditi u produkciji Walta Disneya, pa je Del Toro priznao da će biti riječ o 'obiteljskoj zabavi', ali najavljuje i zaista zastrašujuće prizore. Redatelj podsjeća da su i Disneyevi klasici imali dosta strašnih scena, a treba imati na umu da je i Del Toro režirao ('Ðavolja kralježnica') i producirao ('Sirotište') brojne filmove s dječjim likovima koji su ispali i pravi horori.

Komentari

Nema komentara.