Novi traileri, sve po starom - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Novi traileri, sve po starom

Novi traileri, sve po starom

Kate i Leo su ponovno zajedno, Jim Carrey se opet krevelji, Adrien Brody brusi komične uloge, a Meryl Streep opet čeka Oscara.

s.p. 24.09.2008 2 komentara

Novi traileri, sve po starom

Aaaah - Kate Winslet i Leonardo DiCaprio opet su zaljubljeni par! Dok su u 'Titanicu' imali tragičan, ali romantičan kraj, u novom filmu 'Revolutionary Road' su čak i vjenčani, ali to nije nikakav happyend. Tek kada se vjenčaju i dobiju djecu počinje prava drama - preljubi, svađe i ostale bračne dogodovštine. Kako je biti u braku s Kate Winslet najbolje zna njezin suprug Sam Mendes, koji je režirao ovaj film, pa tako i ljubavne scene između Kate i Lea. U najnovijem traileru nema sexa, ali ako volite nježne zagrljaje i poljupce, razgledajte naslovnu sliku i foršpan.


'Revolutionary Road', r: Sam Mendes, trailer

Jim Carrey se vraća na teren luckastih komedija. U filmu 'Yes Man', rađenom prema biografskoj knjizi Dannyja Wallacea, glumi tipa koji je cijeli život govorio 'ne', a onda ga preobrate i počinje svima govoriti 'da'. Osim što otkrije moć pozitivnog razmišljanja, glavni junak se nađe i u mnogim neprilikama, pa će film mnoge gledatelje podsjetiti na Carreyev hit 'Lažljivac'. Ako na pitanje da li vas ovaj film zanima kažete 'da', onda bacite pogled i na naš trailer.


'Yes Man', r: Peyton Reed, trailer

'Braća Bloom' je priča o dva prevaranta (Adrien Brody i Mark Ruffalo) koji za svoj zadnji posao planiraju zaraditi na bogatoj, ekcentričnoj nasljednici (Rachel Weisz). Nju prate na romantičnom putovanju po svijetu, gdje se onda svi nađu umiješani u spačku međunarodnih razmjera... Kritičari preporučaju film ljubiteljima ekcentričnih i stiliziranih komedija u stilu Wesa Andersona, kod kojeg se u komičarskoj ulozi nedavno okušao baš Brody. Film je inače sniman i u Srbiji i Crnoj Gori, pa tako u epizodnim ulogama imamo glumice Miru Banjac i Ljiljanu Blagojević, a pojavljuje se i Splićanka Miranda Viđak poznata po navodnoj vezi s Bruceom Willisom.


'Brothers Bloom', r: Rian Johnson, trailer

Tema zlostavljanja u Crkvi je stalno aktualna, a nagrađivana drama 'Doubt' bavi se baš tom tematikom. U ovoj ekranizaciji časna sestra (Meryl Streep) bez pravih dokaza optuži svećenika (Philip Seymour Hoffman) za 'neprimjeren odnos' sa mladim učenikom. Učenik je crnac, a radnja se događa u Americi 1964., pa slučaj poprima šire implikacije. Glavni glumci već imaju Oscara, no stručnjaci kažu da Meryl Streep u ulozi prave kučke ima velike šanse za još jedan kipić...


'Doubt', r: John Patrick Shanley, trailer
Komentari
A: s.p. 24.11.2008 Pogledaj profil

Distributer filma, Discovery film i video, javlja da još ne zna datum dolaska filma u kina.

A: Aphexa 23.11.2008 Pogledaj profil

Zna li netko postoji li informacija hoce li The Brothers Bloom igrati u nasim kinima?