Ratni traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ratni traileri

Ratni traileri

Ewan McGregor čuva Britance, Izraelci ratuju u Libanonu, a a Stallone i njegova ekipa ratuju bilo gdje i bilo kada!

s.p. 08.06.2010 0 komentara

Ratni traileri

Prvo slijedi film o nacističkoj invaziji na Britaniju. Što, niste znali da se i to dogodilo? U ovom lutkarskom filmu jest, 'Jackboots On Whitehall' /naslovna/ je komedija o grupi farmera koji se bore protiv njemačkih osvajača, a predvodi ih britanski junak - Ewan McGregor! U epizodnim ulogama su Rosamund Pike, Alan Cumming, Timothy Spall, Richard E. Grant i Tom Wilkinson, a scenaristi i redatelji su debitanti Edward McHenry i Rory McHenry.


'Jackboots On Whitehall', trailer.

Dok su mediji puni vijesti o blokadi Gaze, vrijedi se prisjetiti rata koja je promijenio izraelsku povijest - invazije na Libanon 1982. Baš kao i nagrađivani 'Valcer s Bashirom', i 'Libanon' prati te događaje iz perspektive izraelskih vojnika u tenku koji promatraju kaos rata, zločine, herojstvo i paniku. Klaustrofobična atmosfera mnoge podsjeća na kultnu ratnu dramu 'Das Boot', komentari hrvatskih gledatelja na Zagreb Film Festivalu bili su uglavnom pozitivni, a film ćemo gledati u našim kinima ove jeseni.


'Libanon', trailer.

Evo i filma u kojem nemamo međudržavni nego pravi privatni rat - 'The Expendables'! A na strani dobra ratuje vojska s ratnicima koje bi svatko poželio na svojoj strani: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li i Dolph Lundgren! Posljednja najava ovog filma je teaser koji ne otkriva ništa od radnje, ali dobro diže atmosferu - predstavljajući slavne akcijske junake!


'The Expendables', teaser.

Komentari

Nema komentara.