Superbad traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Superbad traileri

Superbad traileri

Što nakon 'Superbada' rade Michael Cera, Jonah Hill, Emma Stone i Christopher Mintz-Plasse? Glume u novim otkačenim komedijama!

s.p. 01.06.2010 0 komentara

Superbad traileri

Ako ste ljubitelj tinejdžerskih komedija, evo jedne zaista posebne! Osim romanse, 'Scott Pilgrim Vs. The World' nudi i - puno spektakularne akcije. Glavni junak je Scott Pilgrim kojeg tumači Michael Cera koji se nakon 'Superbada' specijalizirao za uloge smotanih šmokljana. Scott se u ovom filmu zaljubljuje u zgodnu dostavljačicu Amazona, Ramonu Flowers. No, da bi osvojio Ramoninu ruku - mora se boriti sa sedam njezinih bivših dečkiju (Brandon Routh, Jason Schwartzman i ostali)! Ako se pitate tko to spoja borilačke vještine i teen komedije, odgovor je - Edgar Wright, redatelj parodija 'Noć glupih mrtvaca' i 'Eksplozivni murjaci'.


'Scott Pilgrim Vs. The World', trailer.

Imamo i drugog glavnog glumca 'Superbada', velikog Jonaha Hilla! On u komediji 'Get Him to the Greek' glumi stažista jedne diskografske kuće koji je zadužen da iz Velike Britanije u Ameriku dovede divlju rock-zvijezdu Aldousa Snowa (Russell Brand). Ako vam je taj lik poznat, nije ni čudno - Russell Brand je već glumio rockera Aldousa u 'Preboljeti Sarah Marshall', a i u ovom filmu vidjet ćemo koliko alkohola i droge može podnijeti iskusni partijaner. Naravno, glavni zaplet filma je u tome da stažist nimalo ne kontrolira divljeg Aldousa već i sam završi u 'Sodomi i Gomori'.


'Get Him to the Greek', trailer.

A imamo i treći film s glumcima iz 'Superbada'. 'Marmaduke' je rađen prema popularnom stripu i predstavlja još jedan igrani film u kojem kompjuterski prerađene životinje nastupaju u filmu i govore glasovima popularnih glumaca. U ovom filmu glavnog junaka sinkronizira Owen Wilson, a nastupaju još i Kiefer Sutherland, Sam Elliott, Fergie, William H. Macy, Steve Coogan i George Lopez. A ekipa iz 'Superbada'? Pa, svoj glas posuđuje Emma Stone koja je u 'Superbadu' glumila slatku Jules, a u ovom filmu nastupa i Christopher Mintz-Plasse koji će se zauvijek pamtiti kao legendarni 'McLovin'...


'Marmaduke', trailer.

Komentari

Nema komentara.