Sexy i mračni traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sexy i mračni traileri

Sexy i mračni traileri

Natalie Portman i Mila Kunis se ljube, Dylan Dog otkriva Ameriku, a Anne Hathaway i Jake Gyllenhaal se vole - bez odjeće!

s.p. 18.08.2010 0 komentara

Sexy i mračni traileri

Konačno je izišao trailer za 'Crnog labuda', film kojeg neki iščekuju samo zbog lezbijskih scena Natalie Portman i Mile Kunis. Triler Darrena Aronofskog nudi puno više od toga, prije svega jezovitu atmosferu u stilu filmova Romana Polanskog, što su prepoznali i šefovi uglednih festivala. 'Black Swan' će u rujnu otvoriti filmski festival u Veneciji, a isti mjesec će se prikazivati i u Torontu. U američkim kinima se počinje prikazivati početkom prosinca, a nadamo se da će ga Djed Mraz u to vrijeme dovesti i u naša kina.


'Black Swan', trailer.

Cure koje čitaju stripove obično kao jednog od svojeg omiljenog junaka ističu - Dylana Doga! Ovaj zgodni, romantični i melankolični 'detektiv natprirodnog' u svakoj epizodi obično izbjegne vukodlake i ostala čudovišta, ali zato završi kao 'žrtva' neke klijentice koja ga povali, a njegov pomoćnik Groucho zadužen je za crni humor u ovom darkerskom stripu. 'Dylan Dog: Dead of Night' je američka filmska verzija u kojoj nema Groucha, Dylan je umjesto u London smješten u SAD, a akcijske scene u filmu više podsjećaju na 'Buffy' nego na strip predložak. Tako vam je to kada je redatelj Kevin Munroe, poznat po dječjim 'Ninja kornjačama'. Fanovima pravog Dylana radije preporučamo film 'Dellamorte Dellamore'...


'Dylan Dog: Dead of Night', trailer.

Evo filma i za dečke i za cure: 'Love and Other Drugs' u kojem Anne Hathaway i Jake Gyllenhaal u nekoliko scena pokazuju kako izgledaju bez odjeće. Ovaj par iz 'Planine Brokeback' zajedno glumi u ovoj sexy romantičnoj komediji o šarmantnom zastupniku farmaceuta (Gyllenhaal) koji dila Viagru i zaljubljuje se u curu slobodnog duha (Hathaway). Film ima i svoju mračnu, dramsku stranu - lik Anne Hathaway u ovom filmu boluje od Parkinsonove bolesti, a zbog ovog spoja drame i komedije, odnosno satire i romanse, film već uspoređuju i s 'Ni na nebu ni na zemlji'. Jedva čekamo!


'Love and Other Drugs', trailer.

Komentari

Nema komentara.