Čarobni animirani traileri - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Čarobni animirani traileri

Čarobni animirani traileri

Sove s kacigama ratuju, djevojčica vjeruje u magiju, a zlatokosa Matovilka se umjesto s princem iz bajki druži s razbojnikom.

s.p. 16.06.2010 0 komentara

Čarobni animirani traileri

Što kažete na vojsku - sova? 'Kraljevstvo čuvara sova' je 3D film Zacka Snydera koji se temelji na popularnoj seriji dječjih fantasy knjiga spisateljice Kathryn Lasky. Glavni junaci filma su sove-čuvari koje žive u magičnom, velikom drvetu zvanom Ga'Hoole, a njihova je misija zaštita sova od nadirućeg zla. Priča prati Sorena, mladu sovu kojeg zajedno s njegovim bratom Kluddom otmu zle sove koje vjeruju da su superiornija bića od svih drugih i da stoga one trebaju vladati. Soren uspije pobjeći i skupa sa svojim prijateljima odluči pronaći mitsko drvo Ga'Hoole kako bi uvjerio Čuvare da se zlo probudilo i prijeti jače nego ikad prije...Hrvatsku premijeru možete očekivati 16.09.


'Kraljevstvo čuvara sova', trailer.

Autor 'Trojki iz Bellevillea' Sylvain Chomet ima novi film - 'The Illusionist'. Priča je to o mađioničaru kojem izumire posao, ali još uvijek ide na turneje po kavanama i zabavama. Za vrijeme nastupa u Škotskoj, sreće djevojčicu Alice koja vjeruje da su njegovi trikovi prava magija. Alice počinje pratiti mađioničara i održati mu dom, a on joj kupuje skupe darove jer želi održati njezinu vjeru u magiju. Ipak, s vremenom će djevojčica odrasti, pronaći ljubav i otići, a iluzionist nastavlja karijeru putujućeg zabavljača.


'The Illusionist', trailer.

Evo i jednog crtića iz Disneya koji se drži klasične formule, pa opet imamo ekranizaciju bajke braće Grimm. 'Tangled' se isprva trebao zvati 'Rapunzel', odnosno 'Matovilka' i riječ je o priči o prelijepoj zlakosoj djevojci koju vještica drži zatočenom u dvorcu. U najnovijoj animiranoj verziji u priču se uključuje i šarmantni odmetnik Flynn Rider koji u bijegu pred zakonom upada u dvorac u kojem živi Matovilka s dugom, zlatanom kosom. Ona ga prvo zarobljava, a onda sklapaju dogovor i počinje avantura puna akcije...


'Tangled', trailer.

Komentari

Nema komentara.