Bruce Lee još živi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bruce Lee još živi

Bruce Lee još živi

Scenarij majstora borilačkih vještina opet će se ekranizirati, a iza projekta stoji producent kojem nije uspjelo snimiti film s tom legendom.

s.p. 16.04.2010 0 komentara

Bruce Lee još živi

Ponovno se snima film za koji je scenarij radio legendarni Bruce Lee, a producent je po drugi put Paul Maslansky. Maslansky je unače poznat kao producent serijala 'Policijske akademije', a 1978. je producirao film 'Circle of Iron'. Za taj film su scenarij zajednički pisali akcijske legende Bruce Lee i James Coburn, a Bruce Lee je trebao igrati glavnu ulogu. Nakon Bruceove iznenadne smrti 1973., scenarij su dovršili Stirling Silliphant i Stanley Mann, a glavnu ulogu je dobio David Carradine


'Circle of Iron', trailer.

Film, koji je negdje poznat po originalnom naslovu 'The Silent Flute', imao je među svojim glumcima i zvijezde kao što su Christopher Lee, Roddy McDowall i Eli Wallach. Maslansky je sada opet nabavio prava na projekt, te je od svog sina Sashe naručio izradu novog scenarija, i to onog koji će se temelji na verziji koju je pripremio Bruce Lee.

Radnja originalnog filma bavi se stručnjakom za borilačke vještine koji traži Knjigu prosvjetljenja, te se uči filozofiji zena. Ulogu učitelja trebao je igrati Bruce, zamijenio ga je Carradine, a sada je glavno pitanje - tko će uskočiti u njihovu ulogu u novom filmu?

Komentari

Nema komentara.