Otvara se CineStar Šibenik! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Otvara se CineStar Šibenik!

Otvara se CineStar Šibenik!

Krajem siječnja proradit će šibenski multipleks s pet kino dvorana, uz 3D filmove i neograničen besplatni parking.

s.p. 12.01.2010 0 komentara

Otvara se CineStar Šibenik!

23. siječnja 2010. u sklopu trgovačkog i zabavnog centra Dalmare Šibenik počinje raditi CineStar Šibenik. U Šibeniku se posljednja filmska projekcija održala davne 2004. godine, a CineStar Šibenik sprema svečano otvorenje 22. siječnja s početkom u 20 sati! Novi 'multipleks s 5 zvjezdica' svojim će sadržajima omogućiti osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Šibenika uz kino doživljaj po svjetskim kino standardima.

Najnoviji multipleks prostirat će se na 1.200 četvornih metara, imat će pet kino dvorana ukupnog kapaciteta od 598 sjedala. Sve dvorane imaju 'wall to wall' filmska platna, Dolby Digital Ex (6+1) i DTS vrhunske zvučne sustave, amfiteatarski raspored sjedala i sjedala za parove. U CineStaru Šibenik od samog otvaranja moći će se gledati i filmovi u 3D-u dvoranama opremljenim najnovijom 3D projekcijskom tehnologijom.

Tu su i već standardne Cinestarove usluge: Skrivena pretpremijera, Ponoćna pretpremijera, Tjedna premijera, proslava rođendana, Foto corner (mogućnost slikanja s omiljenim likovima iz filmova u vrijeme vikend matineja) i CinesCool dan (program namijenjen školama). Posjetitelji će moći koristiti i posebne pogodnosti poput CineStarove prepaid Stars Club 2x bonus kartice, Studentske kartice, grupnih popusta, izvanrednih projekcija, pretprodaje kino ulaznica i popularnih COMBO varijanti.

U prostoru multipleksa nalazi se lobby s blagajnama i ponuda grickalica i pića. Uz uobičajenu kupovinu ulaznica na blagajnama, bit će moguće kupovati i rezervirati ulaznice putem Interneta, te kupovati i preuzimati već kupljene ulaznice na Cinematima. Posebna pažnja bit će posvećena i osobama s invaliditetom kojima će se omogućiti olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana. CineStar će u novom šibenskom multipleksu svim posjetiteljima darovati neograničeni besplatni parking.

CineStar Šibenik godišnje planira prikazati više od 130 filmova, uključujući europske i hrvatske filmove. Do kraja 2010. godine Blitz-CineStar otvorit će još jedan multipleks: onaj u sklopu Arene Zagreb, koji će se sastojati od čak 9 kino dvorana od kojih će dvije biti 'Golden Class' dvorane. Tijekom 2011. godine, Blitz-CineStar namjerava otvoriti još tri multipleksa: CineStar Osijek, CineStar Slavonski Brod i CineStar Varaždin. Svi ti multipleksi činit će nacionalni CineStar lanac od 9 multipleksa s 70 dvorana, što je vrlo blizu cilja koji je najavio član uprave Blitz-CineStara Hrvoje Krstulović, a to je ukupno 10 multipleksa u Republici Hrvatskoj.

Komentari

Nema komentara.