Povratak strašnih bića - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Povratak strašnih bića

Povratak strašnih bića

Teletubbiesi pjevaju i nastupaju u novoj postavi, a sprema se i nova verzija Godzille koji će opet pokušati osvojiti Ameriku.

s.p. 14.08.2009 0 komentara

Povratak strašnih bića

Vraćaju se Teletubbiesi! Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po su prije 8 godina snimili posljednju epizodu popularne dječje serije, a ove jeseni kreću na kratku turneju prilikom koje će promovirati svoj posljednji album i DVD. Šefovi BBC-a nadaju se da bi sada mogli ponoviti uspjeh iz 1997., kada je singl 'Teletubbies Say Eh-Oh' bio broj 1 na top-listi i prodao se u više od milijun primjeraka. Četvero glumaca koji su glumili u originalnoj postavi zamijenjeno je s novim izvođačima, a BBC je izjavio da želi osvježiti brand i približiti ga novim generacijama djece koja se nisu ni bila rodila u vrijeme kada su Teletubbies bili najpopularniji.


Trailer za 'Godzillu' iz 1998.

Vraća se i Godzilla. I to ne samo kao lik u nekoj žnj japanskoj produkciji, nego ponovno kao američki blockbuster. Film će producirati Legendary Pictures koji surađuje s Warner Brosom, što znači da će biti riječ o visokobudžetnom filmu. 1998. je Roland Emmerich snimio američku 'Godzillu', ali film je loše prošao na blagajnama kina, a Emmerich je izjavio da nije zainteresiran za nastavak. Stoga ovaj film neće biti direktni nastavak, nego ponovno lansiranje franšize, s novom pričom koju će raditi posve nova ekipa.

Komentari

Nema komentara.