A u glavnoj ulozi NIJE... - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      A u glavnoj ulozi NIJE...

A u glavnoj ulozi NIJE...

Brkati Indiana Jones? Gandalf sa škotskim naglaskom? Stallone u 'Ratovima zvijezda'? Eh, koji su to likovi mogli biti!

s.p. 08.09.2009 0 komentara

A u glavnoj ulozi NIJE...

Još jedna smiješna lista - popis bizarnih i zanimljivih castinga koje su razmatrali filmaši. Uloge su se nudile raznim poznatim facama, no pitanje jesu li su oni bile prave osobe za njih? Evo 10 najprimjera sa sitea Not Starring:

1. Sylvester Stallone - 'Ratovi zvijezda'
Prema Lucasu, i Sly je razmatran za ulogu Hana Soloa, no zajedno s još 1000 kandidata. Očito, tražili su nekoga s boljim naglaskom.

2. Sean Connery - trilogija 'Gospodar prstenova' 
Sean Connery odbio je ulogu Gandalfa i rekao u jednom intervjuu da 'nije razumio ulogu' zbog čega nije htio provesti 18 mjeseci na projektu. Tko zna da li bi i publika prihvatila Gandalfa s škotskim naglaskom? Ma bi!

3. Mick Jagger - 'The Rocky Horror Picture Show'
Ovaj trash klasik bi vrlo dobro pristajao pjevaču Rolling Stonesa, ali nažalost - nije se ostvarila njegova želja da nastupi u tom filmu.

4. Paul McCartney - 'Romeo i Julija'
Redatelj Franco Zefferelli želio je McCartneya u ulozi Romea, ali ovaj je odbio jer je snimao album, a nije vjerovao da je dovoljno dobar glumac za tu ulogu. Šteta, 1968. je bilo puno obožavateljica koje su se već zamišljale kao McCartneyeve Julije...

Ovaj bi Romeo i od serenade napravio evergreen...

5. Eric Stoltz - 'Povratak u budućnost'
Glumac dječačkog lica Eric Stoltz angažiran je da glumi mladog Martyja u 'Povratku u budućnost', ali je kasnije zamijenjen s Michaelom J. Foxom. On je imao još dječačkiji osmijeh...

6. Johnny Depp - 'Intervju s vampirom'
Depp je odbio ovu ulogu, a zanimljivo je da se u castingu opet našla hrpa zgodnih vampira - izgleda da su uloge nudili svim holivudskim ljepotanima.

7. Tom Selleck - 'Otimači izgubljenog kovčega'
Tom Selleck navodno je razmatran za ulogu Indiane Jones, ali došlo je do poklapanja sa snimanjem serije 'Magnum'. Sva sreća - inače bi imali Indianu Jonesa sa brčinama!

Bi li Selleck obrijao brk za Indianu Jonesa?

8. Will Smith - 'Matrix'
Will Smith odbio je ulogu, ali kasnije je prokomentirao da ne žali jer je 'Keanu bio briljantan kao Neo'. Neka, Wille, i ti ćeš kasnije imati pregršt SF hitova!

9. Michael Madsen - 'Pakleni šund'
Navodi se da je Uloga Vincenta Vege iz 'Paklenog šunda' navodno napisana baš za Michaela Madsena koji je u 'Psima iz rezervoara' igrao Vica Vegu, no nama je poznato samo to da je Tarantino zamislio braću Vega i da sadistički Vic nikada nije trebao postao - zabavni Vincent.

10. O.J. Simpson - 'Terminator'
Izgubio je ulogu u 'Terminatoru' jer su se producenti bojali da ga ljudi neće shvatiti ozbiljno kao ubojicu. Izgleda da je tako mislila i porota na poznatom suđenju!

A ono za čim ćemo mi vječno žaliti su neostvareni nastupi Charlize Theron i Liv Tyler u 'Showgirlsu'. Ne znamo koliko su točni tračevi da su one trebale glumiti striptizete, ali to je casting koji bi vrlo rado vidjeli!

Komentari

Nema komentara.