UNICEF i Filmski.net uz bebe i rodilje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      UNICEF i Filmski.net uz bebe i rodilje

UNICEF i Filmski.net uz bebe i rodilje

Prvi sati i dani su jako važni, prve tri godine su najvažnije, a za neke su JOŠ važnije. Pomognite UNICEF-u da pomogne najmlađima.

filmski.net 04.05.2009 0 komentara

UNICEF i Filmski.net uz bebe i rodilje

Filmski.net pruža podršku UNICEF-ovim kampanjama 'Prve tri su najvažnije', 'Prve tri su JOŠ važnije' te kampanji 'Zajedno od početka'. Svaka od ovih kampanja promiče svijest o važnosti roditeljske pažnje i blizine u najranijim danima djetetovog života.

'Zajedno od početka' promiče dojenje u rodilištima i zajednički boravak majke i djeteta neposredno poslije rođenja. Jer svako dijete zaslužuje najbolji mogući početak života, a svaka majka treba veliku podršku okoline neposredno prije i nakon poroda.

'Prve tri su najvažnije' je kampanja za rani razvoj djece i poticajno roditeljstvo u sklopu koje se educiraju roditelji, pedijatri i patronažne sestre. Prve godine života u velikoj mjeri utječu na to koliko će djeca biti uspješna u životu: od dobrog zdravlja i snalaženja u školi do osjećaja samopoštovanja i socijalnih vještina.

'Prve tri su JOŠ važnije' pruža potporu djeci s posebnim potrebama u prvim godinama života. Cilj je osigurati svim roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju pravodobnu potporu i ohrabrenje.

I sami možete pomoći financiranju ovih kampanja putem UNICEF online shopa u kojem ćete pronaći čestitke, darove, odjeću i igračke. Svi artikli su osmišljeni i proizvedeni prema najstrožim međunarodnim standardima kvalitete, sigurnosti, društvene odgovornosti i zaštite okoliša.

Komentari

Nema komentara.