Nagradna operacija Valkira - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nagradna operacija Valkira

Nagradna operacija Valkira

Ne brinite, ne šaljemo vas u bolnicu na operaciju, nego na putovanje u povijest, u tajnu misiju s jednim ciljem: ubiti Hitlera!

filmski.net 24.02.2009 0 komentara

Nagradna operacija Valkira

Tom Cruise glumi pukovnika Clausa von Stauffenberga u filmu 'Operacija Valkira', kronici junačkog i domišljatog plana da se eliminira jedan od najokrutnijih tirana koje je svijet ikada vidio, snimljenom prema istinitoj priči. Među brojnim protivnicima Hitlerovog režima upravo Stauffenberg dobiva zadatak ubiti diktatora. Plan je spreman, a život njegove obitelji, budućnost svijeta i sudbina milijuna ljudi stavljeni su na kocku…

Provjerite svoje znanje o Drugom svjetskom ratu i 'Operaciji Valkira' u našem nagradnom kvizu, u kojem možete sudjelovati ako ste registrirani član Filmski.neta. Ako niste - nema problema! Možete se registrirati ovdje, potpuno besplatno i bezbolno. Svaki registrirani član može komentirati članke i pisati vlastite recenzije filmova, a ponekad one najaktivnije i nagrađujemo.

Ako u nagradnom kvizu sakupite 14 ili 15 točnih odgovora ulazite u konkurenciju za nagrade Continental filma! Najboljim povjesničarima dijelimo 5 majica iz filma, 2 kape i 10x2 kino ulaznice za zagrebački Movieplex. Sezona lova na ratne nagrade otvorena je do 1. ožujka, a 'Operacija Valkira' u domaća kina stiže 26. veljače. Sretno!

**********************

Majicu i kapu osvaja Danijela Duić iz Zagreba.
Majice osvajaju i Željko Čvek, Slatina; Andrej Rendić, Zadar; Milica Miletić, Split te Sanja Buđa, Konjščina.
Kapu dobiva Ljerka Špacir, Zagreb.
A u kino idu: Boris Adamec, Ljiljana Adanić, Vesna Konjevod, Silvia Premerl, Davor Obrubić, Matej Češkić, Mario Kapetanić, Hana Savić i Antonio Marović - svi iz Zagreba, te Marko Pavišić iz Zaprešića.
Majice i kape šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnici ulaznica mogu ih podići na blagajnama Movieplexa od 3. do 10. ožujka.
Čestitamo! 

Komentari

Nema komentara.