I to se zovu ulaznice! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      I to se zovu ulaznice!

I to se zovu ulaznice!

Slučajni susret Mikea i Sue u motelu Mikeovih roditelja u Arizoni pokrenut će lavinu događanja, a vama donijeti ulaznice.

filmski.net 05.01.2010 0 komentara

I to se zovu ulaznice!

Mike i Sue su potpuno različite osobe, ali u životu traže istu stvar: sreću. Mike vidi nešto posebno u realnoj i prizemljenoj Sue, što ga inspirira da krene za njom nakon što ona napusti motel.

Nakon što ju je pronašao u Marylandu, otkriva da u njenom savršeno sređenom životu nema mjesta za osobu poput njega. Opsjednuta pokušajima promjene svijeta, Sue se vraća bivšem dečku, punkeru Jangu koji joj obećava da će voditi njegove humanitarne akcije, ali Mike ne odustaje od toga da uvjeri Sue da je baš on pravi za nju.

'I to se zove ljubav!', romantična komedija s Jennifer Aniston, Steveom ZahnomWoodyem Harrelsonom već igra u Cinestarima i ostalim domaćim kinima, a Blitz film i video nagrađuje pet čitatelja sa po dvije ulaznice za projekciju filma u Cinestaru Novi Zagreb (Avenue Mall).

Dovoljno je na info@filmski.net poslati e-mail sadržaja 'I to se zove ljubav!' i svoje podatke (ime, adresu) do ponedjeljka, 11. siječnja. Dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom o preuzimanju nagrade.
Sretno!

********************

U kino idu:
Andrea Čretni, Velika Gorica
Martina Petrlić, Zagreb
Josip Šafran, Zagreb
Željka Šoković, Šašinovec
Smilja Slišković, Zagreb.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.