Holivudske kraljice - Angelina i Oprah - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Holivudske kraljice - Angelina i Oprah

Holivudske kraljice - Angelina i Oprah

Angelina je kraljica filma, a Oprah vladarica televizije. Još kad počnu i zarađivati kao holivudski muškarci – gdje će im tek biti kraj?

s.p. 08.12.2008 0 komentara

Holivudske kraljice - Angelina i Oprah

Ogledalce, ogledalce - reci nam tko je carica Hollywooda? Hollywood Reporter je objavio svoju top-listu najplaćenijih glumica, a na prvom mjestu je žena kojoj stvarno treba velika plaća da podiže svu svoju djecu - Angelina Jolie. Angelina dobiva 15 do 20 milijuna dolara po filmu, a 'lijepa žena' iz 80-tih, Julia Roberts, dobiva 15 milja po filmu. Treća na postolju je Reese Witherspoon koja sigurno ima veliku ušteđevinu - ona je prošle godine bila prva na listi.

Ostale na listi bogatih glumica su Cameron Diaz, Katherine Heigl, Kate Hudson, Anne Hathaway i Jennifer Aniston.  Oscar nije jamstvo dobre zarade, pa 'jadne' Nicole Kidman i Halle Berry zarađuju manje od 10.000.000. No i s ovim milijunskim zaradama je isto kao i s ostalim ženskim plaćama - uvijek zaostaju za onim muškim. Tako i Angelinin partner, Brad Pitt, zarađuje okruglih 20 milijuna po filmu, a Will Smith dobiva 25 milja za nastup pred kamerama.

Angelina u svom posljednjem blockbusteru, 'Wanted'

Objavljena je i lista najmoćnijih žena u zabavnoj industriji, a Oprah Winfrey još uvijek drma televizijom i drži prvo mjesto. Izabrana je jer se smatra da 'još uvijek ima ogromni kulturni utjecaj', a na listi najmoćnijih, koju je sastavljala skupina novinara i urednika, nalaze se i potpredsjednica Disneya Anne Sweeney i predsjednica Sonyja Amy Pascal. A je li Oprah otkrila veliku Tajnu - tajnu svog uspjeha? Pa, preporučila je ostalima da i oni otkriju svoje pravo ja i to 'iskoriste da služe nečem većem od sebe'. Ah, mnoge bi rado i prikrile svoju osobnost - samo da postanu uspješne poput Oprah i Angie.

Komentari

Nema komentara.