Grmi, sijeva, poklanja - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Grmi, sijeva, poklanja

Grmi, sijeva, poklanja

'Tropska grmljavina' naučit će razmažene holivudske glumce kako se stvarno snimaju ratni filmovi, a vama donijeti majice i ulaznice. 

z.m. 25.09.2008 1 komentara

Grmi, sijeva, poklanja

Oni su neustrašivi, plemeniti, zabavni i omiljeni – ali samo na filmu. Najpopularniji glumci Hollywooda ne pripremaju se za snimanja, ne uče tekst i jedino im je važno kako će izgledati na ekranu. U stvarnosti su prave primadone, navikle da vojska asistenata neprestano oblijeće oko njih i ispunjava im sve prohtjeve. U svakom svom dosadašnjem filmu bili su apsolutno najvažnija osoba na setu, a sada se njihova ogromna ega moraju ukrstiti. Tu je i redatelj, apsolutni mlakonja koji nema nikakvu kontrolu na setu, a producenti mu dahću za vrat. Kako u takvim uvjetima snimiti film – i k tome još ratne tematike u kojemu se priča vrti oko bratskog zajedništva suboraca?

Redatelj odgovor pronalazi u reality-u, pa kidnapira glumce, izbaci ih usred džungle i dovede u situaciju da se nađu na meti pravih gerilaca. O čemu oni, naravno nemaju pojma…

Ben Stiller, Jack Black i Robert Downey Jr. perjanice su filma 'Tropska grmljavina', akcijske komedije o snimanju akcijskih filmova koja je nekoliko tjedana za redom bila na vrhu američkih kino-blagajni. 'Tropska grmljavina' od danas će zagrmiti i u domaćim kinima, a tim povodom vam Blitz film&video poklanja dvije majice i tri puta po dvije ulaznice za projekcije u Cinestaru Avenue Mall. Pitamo vas:
Kako se zove lik kojega u 'Tropskoj grmljavini' glumi Ben Stiller?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do 2. listopada. Dobitnicima ćemo majice poslati poštom, a oni koji osvoje ulaznice mogu ih podići od petka 10. listopada, na blagajnama Cinestara Avenue Mall. Sretno!   

***********

Majice stižu na adrese Davora Pečeta iz Čakovca i Ljilje Čuljak iz Knina, a u kino će ići Stela Jurić, Igor Domjan i Danijela Duić - svi iz Zagreba. Čestitamo!

Komentari
A: captain 01.10.2008 Pogledaj profil

Pogledajte ovu nagradnu igru:
http://naspavani.dormeo.com.hr/index.asp?tn=friendhome&parent=5042002&sid=91007