Ljeto u Movieplexu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ljeto u Movieplexu

Ljeto u Movieplexu

U zagrebačkom Movieplexu kroz slijedećih mjesec dana osvježite se uz filmske premijere i animirani Pixarov maraton.

filmski.net 22.07.2008 0 komentara

Ljeto u Movieplexu

22. srpnja – večer 'Dosjea X'
Večer 'Dosjea-X' započinje u 19h prikazivanjem najbolje epizode prve sezone serijala prema izboru posjetitelja T-portala, nakon čega slijedi tribina s Krešimirom Mišakom i njegovim kolegama koji će govoriti o fenomenu 'Dosjea-X'. Slijedi premijera novog filmskog nastavka kultnog serijala - 'Dosjei-X: Želim vjerovati' u kojem će agenti Mulder i Scully ponovno pokušati riješiti misteriozan slučaj koji će ih još više zbližiti i staviti na kušnju njihovu vjeru.

2. i 3. kolovoza – Disney-Pixar maraton
U subotu, 2. kolovoza u Movieplexu će se održati svečana pretpremijera animiranog hita 'WALL-E' koji će biti prikazan u sinkroniziranoj verziji. Svatko tko kupi kartu za pretpremijeru filma moći će u nedjelju, 3. kolovoza besplatno gledati jedan film po vlastitom izboru u Pixar Maratonu. Pixar Maraton uključivat će hitove: 'Potraga za Nemom', 'Izbavitelji', 'Auti' i 'Juhu-hu'. Svi filmovi u maratonu biti će prikazani u sinkroniziranoj verziji. Onima koji ne budu mogli prisustvovati ekskluzivnoj pretpremijeri filma 'Wall-E' moći će po povoljnoj cijeni kupiti karte za Pixar Maraton.

5. kolovoza – Večer za dame
Premijerno će se prikazati romantična komedija 'Kako ukrasti nevjestu' u kojoj glavne uloge tumače Patrick Dempsey i Michelle Monaghan. Osim samog filma, posjetiteljice očekuje i poseban domjenak te program iznenađenja.

18. kolovoza – Večer lude komedije
Za završetak filmskih ljetnih večeri stiže komedija 'Zohan je zakon!' u kojoj Adam Sandler glumi tajnog agenta Mossada koji iscenira svoju vlastitu smrt kako bi se preselio u New York i radio ono što je oduvijek želio – biti frizer! Nakon pretpremijere svi posjetitelji moći će uživati u reviji ludih frizura.

Više informacija o programu i filmovima na www.movieplex.hr.

Komentari

Nema komentara.